Hyppää sisältöön

Kartanoromantiikkaa – Nordcenterissä voi myös majoittua

Åminnen kartano Nordcenterissä kätkee sisäänsä myös huoneita

Nordcenter tarjoaa myös bed and breakfast -tyyppistä majoitusta. Nordcenterin klubina toimivasta Åminnen kartanosta ja sen välittömästä läheisyydessä sijaitsevasta vanhasta maitotalosta löytyy yhteensä viisi huonetta.

Nordcenterin huippukentät Fream ja Benz löytyvät monen golfarin must play -listalta. Eikä ihme, sillä jo pelkästään Nordcenterin kaunis kartanoromantiikkaa huokuva miljöö syöpyy verkkokalvoille. Nordcenterissä käynyt palaa sinne varmasti uudelleen.

Nordcenterissä voi yöpyä myös kiireettömästi yön yli. Huoneet on sisustettu alueen perinteitä kunnioittaen ja sieltä löytyvät kaikki tarpeellinen. Majoittujien käytössä on myös Nordcenterin saunatilat ja upea kuntosali. Aamiainen tarjoillaan ravintolassa klo 8 alkaen tai tuodaan huoneisiin edellisenä iltana.

Maitotalossa huoneita on majoittujia varten neljä ja kartanossa yksi.

Nordcenterissä löytyy huoneita myös Maitotalosta.

Nordcenterissä löytyy huoneita myös Maitotalosta.

Vaihtoehtoista majoitusta Nordcenterin alueella tarjoaa noin 100 vapaa-ajan asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat 50 neliön studioista isoihin villoihin. 

Mikset siis ottaisi kunnon irtiottoa arjesta, kokisi koko Nordcenter kerralla. Ensin voi pelata kierroksen golfia, jonka päälle voi hakea kunnon hien kuntosalilla tai tennistä pelaamalla.

Nordcenterin 18. reikä on kirjoittajan suosikkiväyliä Suomessa.

Nordcenterin 18. reikä on kirjoittajan suosikkiväyliä Suomessa.

Tommi Saari

Rennompana vaihtoehtona voi käydä vierailemassa kuvankauniissa Fiskarsissa, Tammisaaressa tai Bilnäsissä ja käydä rentouttavassa saunassa ennen kartanon illallista. Pakettiin kuuluu romanttinen yö kartanossa tai maitotalossa ja nauttia aamulla runsaan aamiaisen kartanossa, ennen kuin menee toiselle golfkierrokselle.

Lounaan jälkeen kotimatkalla voikin aloittaa uuden reissun suunnittelun Nordcenteriin.

Nordcenterin golf- ja majoituspakettiin sisältyvät green fee Benz- ja Fream-kentällä sekä yhden vuorokauden majoitus ja aamiainen.

Varaukset ja tiedustelut Nordcenterin caddiemasterilta 019 2766 850 tai nordcenter@nordcenter.com.

Etsi luettavaa