Hyppää sisältöön

Huuda itsellesi oma golfauto

Golfmessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa helmi- maaliskuun vaihteessa 28.2 – 1.3. Nyt sinulla on upea mahdollisuus huutaa itsellesi Yamahan uuden karhea golfauto.

Golfmessut avaavat golfkauden helmikuun 28. päivä  Helsingin Messukeskuksessa. Yamahan golfautot ovat ensimmäistä kertaa esillä tapahtumassa.  GoGolfin alueelle rakennetaan Yamaha Lounge, jossa on mahdollista voittaa itselleen kesäksi käyttöön Yamahan golfauto.

Lisäksi osastolla järjestetään sokkohuutokauppa, jossa pääsee tekemään tarjousta uudenkarheasta Yamahan Golfautosta itselleen. Vastaavan uuden kuin messuilla huudettavan Yamaha golfauton arvo lisävarusteineen on 8.625 €.

Yamaha golfautoja myyvä Oy Hako Ground & Garden Ab on entuudestaan vahva tekijä golfkentillä maahantuomallaan Toro brändillä. Yamaha golfautot sopivat hyvin Toron – maailman isoimman golf-ja viheraluekonemerkin – rinnalle, toteaa Liiketoimintajohtaja Petri Aaltonen. Golfkenttien lisäksi haluamme kasvattaa asiakaskuntaamme myös kuluttaja-asiakkaisiin. Mukana olo Golfmessuilla on päänavaus Yamaha golfautojen kuluttajamyynnille. Viime vuosina kasvanut golfautojen käyttö näkyy myös yksityishenkilöiden kiinnostuksessa ja kuluttajamyynti tulee varmasti lisääntymään. Odotukset ovat korkealla ja odotamme Golfmessuja innolla, jatkaa Aaltonen.

HAKO

Yamahan golfautoja näkee entistä useammalla golfkentällä. Auton voi bongata ensi kesänä ainakin Pickala Golfissa ja Vierumäki Golfissa. Vierumäen 40 autoon asennetaan YamaTrack gps-järjestelmä, joka tekee pelikokemuksesta entistäkin paremman ja viihdyttävämmän sekä antaa autojen hallintaan kokonaan uusia mahdollisuuksia.

Etsi luettavaa