Hyppää sisältöön

Huhut Tigerin ja Mastersin ympärillä kiihtyvät – Woodsin yksityiskone lensi Augustaan

Tiger Woodsin yksityiskone lensi tänään Floridasta Augustaan. Edellisen kerran Woods voitti turnauksen vuonna 2019. KUVA: GETTY IMAGES / RUUTUKAAPPAUS

Tiger Woodsin omistama kone lensi tänään Floridasta Augustaan, mikä nosti jälleen ilmoille kysymyksen: osallistuuko Woods ensi viikolla Masters Tournamentiin.

Gulf Stream -merkkinen yksityiskone lensi tänään Floridasta Augustaan. Uutisen asiasta tekee se, että kyseinen kone kuuluu Tiger Woodsille.

Viime viikolla spekuloimme sillä, että Woods saattaisi osallistua ensi viikolla Augusta National -kentällä pelattavaan Masters Tournamentiin, sillä Tiger ei ole vielä kertonut järjestäjille vetäytyvänsä kilpailusta. Hänen nimensä löytyy edelleen osanottajien listalla.

Tällä viikolla golfmedioissa on kerrottu, että Woods on lisäksi nähty pelaamassa Floridassa caddienaan Joe LaCava.

Edellisen kerran Woods pelasi joulukuussa PNC Championshipissä, joka on kahden sukupolven välinen kilpailu. Woods sijoittui poikansa Charlien kanssa kilpailussa toiseksi.

Reilu vuosi sitten auto-onnettomuudessa ollut Woods joutui kuitenkin pelaamaan kahden kierroksen kilpailun autolla, sillä hänen jalkansa ei ollut vielä tuolloin kävelykunnossa.

Augusta National kävellen vaatii pelaajalta paljon, sillä kentällä on paljon korkeuseroja. On mahdollista, että Woods olisi lentänyt Augustaan testatakseen, miten hänen kuntonsa ja jalkansa kestävät tunnetun kentän rasituksia.

Vaikuttaa vahvasti siltä, että Woods vakavasti harkitsee osallistumista viralliseen kilpailuun ensimmäisen kerran viime vuoden helmikuussa sattuneen auto-onnettomuudensa jälkeen.

Siitäkin huolimatta, että virallisissa lausunnoissaan hän on korostanut sitä, että hän on vielä kaukana kisakunnosta. Edellisen kerran Woods toppuutteli innokkaimpia helmikuussa.

Nyt jännitetään, onko Woods siis saanut kuntoutettua jalkansa ja pelinsä siihen kuntoon, että hän kokee olevansa valmis osallistumaan kilpailuun.

Jos Woods todella tekee paluun kisakentille juuri Mastersissa, jonka hän on voittanut urallaan yhteensä viisi kertaa, tulee kilpailun huomioarvo kasvamaan aivan uusiin sfääreihin.

Etsi luettavaa