Hyppää sisältöön

Historiallinen golfviikko on käsillä, kun kaksi suomalaismiestä pelaa samassa majorissa – näin PGA Championship televisioidaan

Sami Välimäen ja Kalle Samoojan edesottamuksia PGA Championshipissä saadaan jännittää torstaista lähtien.

Miten käy Sami Välimäen ja Kalle Samoojan kauden toisessa majorissa? Sitä saadaan jännittää koti-Suomessa vastaanottimien äärellä.

Tällä viikolla tehdään suomalaista golfhistoriaa, kun kaksi suomalaista pelaajaa osallistuu PGA Championshipiin.

Mukana ovat tietenkin Sami Välimäki ja Kalle Samooja. Kauden toisessa major-turnaus mitellään torstaista lähtien Kiawah Islandin vaativalla The Ocean Coursella.

Kilpailun näyttää suorana lähetyksenä V Sport Golf -kanava ja Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelu, jotka lähettävät Yhdysvaltain itärannikolta pelattavasta kisasta ohjelmatietojen perusteella 6,5 tuntia päivässä suoraa kuvaa päälähetysten muodossa torstaista sunnuntaihin.

Lisäksi torstaina ja perjantaina televisioidaan Featured Groups -ryhmien edesottamuksia iltapäivästä myöhään yöhön saakka.

Suorat lähetykset PGA Championshipistä

Torstai

  • Klo 15.15–2.30 Feature Groups
  • Klo 20–2.30 Päälähetys

Perjantai

  • Klo 15.15–2.30 Feature Groups
  • Klo 20–2.30 Päälähetys

Lauantai

  • Klo 20–2.30 Päälähetys

Sunnuntai

  • Klo 20–2.30 Päälähetys

Päälähetykset selostetaan suomeksi. Selostuksesta vastaa Antti Vaalas ja kommentaattorina toimii Timo Karvinen, joka tunnetaan myös kisaan osallistuvan Sami Välimäen valmentajana.

Kilpailun voittoa puolustaa Yhdysvaltain Collin Morikawa. Kun PGA Championship pelattiin edellisen kerran Kiawah Islandin Ocean Coursella, voiton vei Rory McIlroy.

Kisa-areena on erittäin vaativa jo pituudensa perusteella, sillä Atlantin rantamaisemissa pelattava kenttä on kaikkien aikojen pisin majoreissa (noin 7 200 metriä), joten pitkistä lyönneistä on iso etu tällä viikolla.

Etsi luettavaa