Hyppää sisältöön

Hirsala tarjoaa loistavat puitteet ysin pelaamiseen

Hirsalan upeasta kunnosta on vouhkattu koko alkukausi. Kirkkonummella, alle puolen tunnin matkan päässä Helsingin keskustasta sijaitseva Hirsala on erinomainen valinta aamu- tai iltaysille. Ysin pääsee Hirsalassa pelaamaan hintaan 29 €.

Hulppea klubitalo ja massiiviset puitteet antavat Hirsalalle suorastaan ylvään säväyksen. Kentän erinomainen sijainti yhdistettynä upeisiin puitteisiin tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon myös asiakastapaamiselle. Väylät kulkevat metsän suojissa ja siirtymät ovat lyhyitä. Kahden hengen ryhmä pelaa puolikkaan kierroksen helposti alle puolentoista tunnin.

Etuysi vaatii tarkkuutta, mutta metsän puolellekin eksyneen pallon löytää helposti. Takaysi on hieman lempeämpi (vähemmän mäkiä), mutta testitiimi tykästyi silti etusysiin.

Hirsalan maine on ollut vähintäänkin sisäänpäin lämpenevä. Keskiviikkoisena iltana kentän tunnelma oli kuitenkin lämmin ja tervetullut. Ovessa komeili kultainen GoGolf suosittelee -tarra ja caddiemasterin palvelutaso oli vähintään kiitettävä.

Klubitalon terassilla oli muutamia pelaajia ruokailemassa ja nauttimassa ilta-auringosta. Jokaista vierasta tervehdittiin. 

Seitsemän aikaan illalla startatessa kentällä sai pelata käytännössä yksin.  Naapuriväylällä vastaantullut osakas moikkasi iloisesti ja toivotteli mukavaa iltaa. Ja mukaavaahan testiryhmällä riitti. 

Kenttä on keltaisilta melkoisen pitkä. Paras kokemus Hirsalasta löytyy jos tulee yhden tiiboksin eteenpäin. Äärimmäisen liukkaat ja virheettömät greenit ansaitsevat paitsi kymppiplus -maininnan, niin tuovat toki myös oman haasteensa. 

Hirsala on pääkaupunkiseuden Linna Golf, joka on pakko pelata vähintään kerran kesässä.

GoGolfin AD Sebastian Solomon oli saanut peliseurakseen tasoituksella 0,7 pelaavan Tuomas Tyryn sekä kiertueilta bongattavan Anna Lindqvistin, jonka tasoitus on hänelläkin lähemämpänä nollaa kuin viittä. 

Sebastian, joka tunnetaan yrityksemme heikoimpana golfarina, teki elämänsä ensimmäisen birkun Hirsalan 8-väylällä, joka on miellyttävä ja soljuva par-3. Hirsalaa on pidetty vuosikaudet haastavana kenttänä, jossa pelatakseen lyönnin pitää olla tikissä.  

Sebastian, joka lyö muuten aivan sinne sun tänne ja pelaa tasoituksella 42 totesi kuitenkin kierroksen jälkeen Hirsalan olevan hänen lempikenttänsä.

 

Sebun kesän eka birdie @Hirsala Golf väylä 8 ????? Hirsalan griinit aivan timanttia! ?⛳️ Lähde iltaysille ➡️ 29 € #hirsalagolf #iltaysi #gogolffi #kesäjakaverit

A post shared by GoGolf.fi (@gogolffi) on Jul 5, 2017 at 12:12pm PDT

 

Suosittelemme ehdottomasti testaamaan Hirsalan aamu-tai iltaysin, joka ostettavissa täältä hintaan 29 €. 

Etsi luettavaa