Hyppää sisältöön

Hirsala Edition – GoGolf Playn uusi huipputuote

HIrsala Golfin kenttä avautui edellisellä kaudella hienokuntoisena  pääsiäisenä

Loistavasta kunnostaan tunnustusta vuodesta toiseen saava Hirsala on kärkituote maaliskuun alussa myyntiin tulevassa GoGolf Play – Hirsala Editionissa.

GoGolf tekee tiivistä yhteistyötä kymmenien kotimaisten golfkeskusten kanssa.

Keskiviikkona GoGolf Operations ja Hirsala Golf julkaisivat tiedon uudesta GoGolf Play – Hirsala Editionista.

Tuote pitää sisällään koko kauden rajoittamattoman pelioikeuden Hirsalaan, Peuramaalle, Hills Golfiin, Kurk Golfiin, Isosaaari Golfiin sekä Hirvensalo Golfiin Turkuun.

GoGolf Play Hirsala Editionia tulee myyntiin rajattu erä Golfmessut-kampanjan käynnistyessä maaliskuussa.

Hirsala Golf sai läpi kauden 2020 suitsutusta kenttänsä, etenkin sen viheriöiden loistavasta kunnosta. Kiinnostus golfkeskuksen pelituotteisiin on hyvässä kasvussa.

Janne Lehto mielityössään, leikkaamassa viheriötä Hirsalan kakkosella

Janne Lehto mielityössään, leikkaamassa viheriötä Hirsalan kakkosella

Teemu Tyry

”Näkymät tulevalle kaudelle ovat erinomaiset. Kenttä on talvehtinut mainiosti. Palvelukonseptia kehitetään jatkuvasti. Harjoitusalueiden remontti on edennyt jopa aikataulusta edellä,  Suomen parhaaksi golfravintolaksi valittu Ravintola Vista (Tapiola Golf) huolehtii kaudella 2021 myös Hirsalan  ravintolapalveluista”, iloitsee toimitusjohtaja Jussi Kuusela.

“Pelioikeuksien määrää olemme rajanneet, jotta starttiaikoja riittää myös ensi kaudella hyvin sekä pelioikeutetuillemme että vieraspelaajille, Kuusela kertoo. 

GoGolf Play – Hirsala Edition -pelioikeuksia tulee messuille myyntiin rajoitettu erä, 100 kappaletta. 

”GoGolf Play Hirsala Edition on meille tarkasti arvioitu askel yhteistyössä hyvän kumppanin kanssa muuttuvassa markkinatilanteessa.”, Kuusela painottaa.

GoGolf tarjoaa vaihtoehtoja sekä monipuolisuutta pelaamiseen

GoGolf Operations Oy:n toimitusjohtaja Petteri Patjas on luonnollisesti iloinen yhteistyön uudesta tasosta.

”Hirsalan upeakuntoinen kenttä, tasokkaat puitteet ja hyvä sijainti on nostanut golfkeskuksen  yhdeksi Suomen parhaista. Hirsala Golf on kuin kirsikka kakun päällä nimeään kantavassa GoGolf Play paketissa”, Patjas maalailee.

GoGolf Play -paketit, joista Hirsala Edition on kattavin, ovat yksi esimerkki GoGolfin markkinoille tuomista alaa mullistavista tuoteuutuuksista.

”Tavoitteemme on luoda  perinteisten mallien rinnalle vaihtoehtoisia tapoja pelata. GoGolfin toimintaa on alusta asti ohjannut tahtotila kehittää golfia ja luoda pelaajile entistä parempia tapoja harrastaa”, Patjas muistuttaa GoGolfin toimintaa alkuajoista ohjanneesta toimintamallista. 

GoGolf Play – Hirsala Edition-pelioikeudella pelaavilla on päivittäin valittavissa kuusi golfkeskusta, joissa on yhteensä 132 reikää.

”Silloinkin, kun jollain kentistä on esimerkiksi yritystilaisuus, jää valinnanvaraa kentän suhteen. Varmuus siitä, että joka pääsee itselleen sopivaan aikaaa pelaamaan, on merkittävimpiä syitä hankkia GoGolf Play – Hirsala Edition”, Petteri Patjas arvioi.

HIrsalassa on panostettu viimeaikoina myös bunkkerien muotoiluun ja viimeistelyyn. Kuva 16:lta.

HIrsalassa on panostettu viimeaikoina myös bunkkerien muotoiluun ja viimeistelyyn. Kuva 16:lta.

Teemu Tyry

GoGolf Playn tai Hirsalan pelioikeuden jo lunastaneilla on mahdollisuus päivittää oma pelioikeutensa halutessaan Hirsala Editioniin.  

GoGolf Play Hirsala Edition 129 € kk (12 kk sopimus)

Myynti käynnistyy maaliskuussa Golfmessut-kampanjan yhteydessä.

Mukana olevat kentät:

Hirsala Golf 
Peuramaa Golf
Kurk Golf 
Hills by GoGolf
GoGolf Isosaari
Hirvensalon Golf (Turku)

Etsi luettavaa