Hyppää sisältöön

Himos Golf on kokemisen arvoinen golfkohde – messutarjoukset myynnissä tämän viikon ajan

Himoksen golfkenttä on mennyt harppauksin eteenpäin muutamassa vuodessa.

Upeat maisemat, tasokkaat majoituspalvelut ja monipuoliset vapaa-ajan harrasteet nostavat kenttäänsä onnistuneesti kehittäneen Himoksen mainioksi golfmatkakohteeksi.

Himos Golf on saanut parin viimeisen vuoden aikana runsaasti tunnustusta 18-reikäisen kenttänsä ja golfiin liittyvien palvelupakettiensa kehittymisen ansiosta, mikä näkyy myös asiakasmäärissä.

Kaudella 2020 kierrosmäärät kasvoivat hätkähdyttävästi yli 80 prosenttia. Vieraspelaajien osuus 19 000 pelatusta kierroksista oli lähes 45 prosenttia.

”Odotukset alkavalle kaudelle ovat korkealla. Himoksen sijainti on keskeinen. Kotimaan matkailu vetää ja golftuotteemme ovat hinta-laatusuhteessa erinomaisia”, kiteyttää Himos Golfin toiminnanjohtaja Markus Lahtinen.

Vesirange ja uusi klubitalo

Jari Koivusalon suunnittelemalla kentällä on toteutettu erittäin toimivaksi osoittautuneita muutos- ja kehitystöitä sekä nostettu hoitotason kriteerejä.

Edelliskaudella otettiin käyttöön uusi klubitalo, jonka edessä kutsuvan oloinen vesirange sekä lähipelialueet luovat visuaalisuudellaan varsin kiehtovan tunnelman.

Kenttä kulkee näyttävissä maisemissa Himoksen laskettelurinteiden kupeessa. Kierroksen aikana pelaajalle tarjotaan monipuolinen maisemallinen kattaus maalaisidylliä.

Eteen avautuu lukuisia näyttäviä kohtia, joissa maiseman ikuistaminen kuvan tai videon muodossa on muodostunut automaatioksi monelle vieraspelaajalle.
Erityisen näyttäviä ovat monilla väylillä taustalla hahmottuvat Himoksen rinteet.

Kehitys on ollut kovaa

Himos on pelaaja ensin -kyselyssä nostanut todella merkittävästi pisteitään 2010-luvun ensimmäiseltä puoliskolta, jolloin se sai syystäkin kritiikkiä keskeneräisyydestään.

“Kenttä avattiin kiireessä vuotta liian aikaisin. Kehitystöitä on tehty tarmokkaasti, positiivinen palaute ja asiakasmäärän hurja kasvu kertovat, että olemme oikealla tiellä”, määrittää Lahtinen.

Hapekas ja yllättävän tilava ovat määritelmiä, jotka on helppo yhdistää pelikokemukseen Himoksella.

Viheriöiden kokoa on kasvatettu alkuperäisestä, ja niiden muotoja on saatu kehitettyä.


GoGolfin messutarjoukset Himokselle (voimassa 28.3. asti):

Himos Golf: 3 x green fee 99 € (norm. 149 €)

Himos Golfin ja Muurame Golfin green fee 89 € (norm. 104 €)


Reuna-alueiden siistiminen ja joidenkin väylien pelilinjojen parannukset ovat tuoneet kenttään raikkautta. 

”Kentän hoidon ja pelattavuuden kehittäminen on kuin avoin värityskirja”, määrittää kenttämestariksi heinäkuun alussa nimitetty Eero Huttunen.

Alkavalla kaudella merkittävimpiä uudistuksia on nähtävissä kentän kolmannella ja 15:llä väylällä. 

Ylä- ja alamäkiä on keskimääräistä enemmän. Kenttä on kuitenkin mainiosti pelattavissa kävellen. Uudistusten myötä se soveltuu myös vähemmän osaaville ja haastaa kilpapelaajat etenkin lähestymisissä, joissa tarkkuus pituuden osalta erottaa jyvät akanoista.

Myötämäkeen pelattavat par-viitoset (14,18) sekä etenkin kentän signature-väyläksi nouseva neljäs reikä (par 3), sopisivat erinomaisesti kotimaan huipppukenttien reikävalikoimaan visuaalisuutensa ja pelattavuutensa osalta.

Golfpakettien kysyntä kasvussa

Tilaa on. Himos Golf sopii erinomaisesti lomagolfiin avaruutensa ansiosta.

Tilaa on. Himos Golf sopii erinomaisesti lomagolfiin avaruutensa ansiosta.

Himos Golf

Koronakaudella 2020 Himos nosti suosiotaan erityisesti 2–3 vuorokauden golfpakettien kasvaneen kysynnän johdosta.

Tasokkaita mökkejä sekä loma-asuntoja Himoksella on yli 600, majoitustilaa runsaalle lähes 5 000 hengelle.

”Golfareiden osalta kysynnän kasvu on suuntautunut erityisesti tilaviin yli kymmenen hengen tasokkaisiin asuntoihin sekä niihin, joissa on poreallas.” 

“Nämä varataan lähes aina ensin. Ryhmät, kaveriporukat ja yritykset haluavat huipputasoista majoitusta vapaa-ajallaan”, tietää Himos Lomat -yhtiöiden toimitusjohtaja Päivi Heikkala.

Himos Lomat on myyntiyhtiö, joka loma-asuntojen vuokraamisen lisäksi myy alueen muita palveluita yksityisasiakkalle sekä yrityksille.

“Aktiiviselle ryhmälle ja perheelle Himos tarjoaa golfin lisäksi paljon vaihtoehtoja, luontopolkuja, laavuja ja fantastisia reittejä pyöräilyyn. Sähköpyörien vuokraus on Himoksella nostanut merkittävästi suosiotaan”, Heikkala jatkaa.

Kesä yhtä suosittu kuin talvi

Laskettelukeskuksena alunperin tunnettu Himos on saanut golfista kesäkaudelle vahvan vetovoimatekijän, jonka merkitys tulee lähivuosina entisestään kasvamaan kentän ja sen palvelujen kehittymisen myötä.

Talvi- ja kesäkausi ovat lomakeskuksen käyttöasteen osalta yhtä suuria, mikä luo mahdollisuuksia kehittää ja pitää yllä palveluja läpi vuoden.

Kesällä 2020 Himos Golf ylitti GoGolfin vierailun aikana kaikki ennakko-odotukset.

Kenttä, palvelut, runsaat majoitusvaihtoehdot sekä aktiviteetit muodostavat kokonaisuuden, jota voi suositella golfmatkan kohteeksi. 

Upeasti suunnitellun neljännen reiän viheriö ympäristöineen jätti unohtumattoman muistijäljen, joka ponnahtaa ensimmäisenä mieleen Himos Golfista.

Tutustu kaikkiin GoGolfin messutarjouksiin. Tarjoukset myynnissä enää tämän viikon ajan.

Etsi luettavaa