Hyppää sisältöön

Himos Golf ei nuku talvellakaan

Jämsän Himosta on kehitetty viime vuosina isosti ja kokonaisvaltaisesti. Alueelle on noussut mökkejä kiivaaseen tahtiin ja kesäkuussa 2013 avattu golfkenttä teki Himoksesta aidosti ympärivuotisen matkakohteen.

Himoksella on pitkät perinteet etenkin talvikohteena. Verrattain lyhyt kahden ja puolen tunnin matka-aika pääkaupunkiseudulta sekä 21 rinnettä ovat houkutteleva kokonaisuus. Lisäksi Himoksella on vankkumaton suosio myös lähempää Keski-Suomesta saapuville matkailijoille.

Biletys ja laskettelu on talvisin toimiva yhdistelmä, mutta kesäkaudella yhdistelmä muuttuu muotoon festarit ja golfaus – täydellinen yhdistelmä kesäviikonloppuun!

Himos Golf ei ole levännyt laakereillaan talvellakaan, vaan kenttää on paranneltu ja rakennettu. Näkyvin muutos ensi kaudelle on kakkosväylän maantäyttötyöt, jotka parantavat väylän pelattavuutta huomattavasti.

”Kakkosväylän luonnonsuojelualue haukkasi aiemmin palan väylästä, joka oli ongelmallista klubipelaajien lyöntimitoilla. Löysimme tähän onneksi ratkaisun, jolla saamme ensi kesänä kakkosväylän entistä pelattavammaksi kunnioittaen samalla luonnonsuojelualuetta ja lähdettä, joka väylän vieressä on”, iloitsee Himos Golfin toiminnanjohtaja Markus Lahtinen. ”Maantäyttötyötä on tehty helmikuussa”.

Kenttä on talvehtinut Lahtisen mukaan todella hyvin. ”Kenttä näyttää hyvältä ja talvi on tähän asti ollut ainakin golfkentän kannalta hyvä. Griineillä ei ole tauteja eikä jääpoltetta. Tosin onhan tässä vielä pari kuukautta aikaa ja voi se talvi yllättää vielä maaliskuussakin.”

Tapahtumia joka makuun ympäri vuoden

Lahtinen hehkuttaa Himoksen monipuolista tarjontaa. Fasiliteetit on kunnossa täydelliseen perhelomaan, mutta myös kaveriporukoille Himos tarjoaa komean kattauksen. Himoksen ehdoton etu on kompatktius – monesta mökistä on matkaa sekä rinteisiin että iltarientoihin vain muutama sata metriä!

Kaveriporukoille suunnattu Bileviikonloppu-paketti on saavuttanut kovan suosion. Alkaen 84 eurolla per henkilö pääsee viikonlopuksi mökkiasutukseen. Paketti sisältää myös liput Himosareenalle perjantaiksi ja lauantaiksi. Viime viikonloppuna esiintymässä oli perjantaina Roope Salminen & Koirat ja lauantai-iltana Madafakin darran selätti viimeistään JVG. Kevään mittaan Areenalla nähdään vielä esimerkiksi Popeda, Sanni, Neljä Ruusua, Anna Abreu, J. Karjalainen ja muita eturivin artisteja.

Tulevalle kesälle Lahtisella on suuret odotukset.

”Tapahtumaa riittää kesällä! Meillä on Himos Juhannusta, Iskelmäfestivaalia, Neste Oil Rallya ja sokerina pohjalla 20. elokuuta Nightwishin keikka, josta tulee huikea tapahtuma. Kaiken tämän kylkeen kun pääsee vielä kiertämään Himos Golfin huippukenttää, niin eiköhän täällä tule olemaan aikamoinen hulina päällä ensi kesänä”, naureskelee Lahtinen.

Himos Golf on myös mukana tulevana viikonloppuna golfmessuilla omalla osastollaan. Käykää siis ihmeessä jututtamassa Markusta!

Etsi luettavaa