Hyppää sisältöön

Guide-kenttävierailu: Kultaranta Resort

Kultaranta Resort Naantalissa on klubipelaajille suunniteltu saaristohenkinen puistokenttä.

Kultaranta Resort on monipuolinen vapaa-ajankeskus Naantalin Luonnonmaalla, joka tarjoaa golfin lisäksi myös erilaisia hyvinvointi- ja ulkoilupalveluita. Resortin keskuksena toimivassa klubitalossa toimii caddiemasterin ja ravintolapalveluiden lisäksi erilaisia fysioterapia- ja wellness-palveluita.

Golfkenttä on yksi osa Kultaranta Resortin tarjontaa.

Golfkenttä on yksi osa Kultaranta Resortin tarjontaa.

Petteri Patjas

Kultarannan kenttä sopii layoutiltaan hyvin lomakeskuksen henkeen. Jan Sederholmin suunnittelema selkeä puistokenttä on helppokulkuinen ja erittäin hyvässä kunnossa. Erityisesti viheriöt ovat huippuluokkaa. Kentällä ei juurikaan ole korkeuseroja, joten se on helposti käveltävissä.

Kultaranta on helppokulkuinen puistokenttä.

Kultaranta on helppokulkuinen puistokenttä.

Petteri Patjas

Haastetta peliin tuovat lukuisat vesiesteet sekä väyliä reunustavat pitkäheinäiset karheikot, joihin pallo saattaa kadota helposti. Kentällä on myös lukuisia rauhoitettuja katajia, joista (onneksi) pelaaja pääsee vapautumaan. Lähestymislyöntiä suunnitellessa on hyvä tarkistaa viheriön muoto. Vaikka tilaa leveyssuunnassa on reilusti, osa viheriöistä on erittäin kapeita syvyyssuunnassa. Rautalyöntien mittojen hallinta on siis tuloksen tekemiseen valttia Kultarannassa. 

Klubitalosta löytyy myös erilaisia hyvinvointi- ja hierontapalveluita.

Klubitalosta löytyy myös erilaisia hyvinvointi- ja hierontapalveluita.

Petteri Patjas

GoGolf Guide-väylä Kultarannassa on kierroksen päätösväylä, joka on lyhyehkö par-4 (280 m kelt., 250 m pun.). Kaikkein pitkälyöntisimmät voivat yrittää hyvällä myötätuulella avausta jopa suoraan griinille. Viheriön kallistukset kannattaa kuitenkin katsoa tarkasti ennen siirtymistä klubin terassille.

Tule testaamaan Kultarannan viheriöt torstaina 2.8. GoGolfin Destinations Tour -osakilpailussa.

Ilmoittaudu mukaan oheisesta linkistä.

Etsi luettavaa