Hyppää sisältöön

Guide-esittely: Kultaranta Golf tarjoaa mahtavat golflomapuitteet

Naantalissa sijaitseva Kultaranta Golf tarjoaa yhdet Suomen parhaista puitteista golfin ja laadukkaan majoituksen yhdistämiseen. GoGolfin Guide-etuna koko ryhmän pelit ja lounaat tulevat kohtalaisen edukkaaksi.

Reilu kymmenen vuotta sitten Kultaranta Resortiin, Naantalin karun kauniiseen saaristolaismaisemaan avattiin 18-reikäinen golfkenttä, joka on arvostetun ruotsalaisen golfarkkitehti Jan Sederholmin suunnittelema.

Kentän tasokkaat väylät on suunniteltu erityisesti tavallisen klubipelaajan tarpeita ja toiveita vastaaviksi. Vieraspelaaja osaa arvostaa myös kentän monipuolisia harjoitusalueita. Seitsemänreikäinen par 3 -kenttä ja minigolf-areena soveltuvat molemmat mainiosti lähipeli- ja puttiharjoitteluun.

Klubirakennuksessa sijaitsee Ravintola Kultaranta, joka tarjoaa kaudella 2018 uuden maukkaan bistromenun. Klubin suurelta terassilta pääsee seuraamaan aitiopaikalta toisten pelaajien edesottamuksia.

Resortin luhtihotelli ja lomahuoneistot tarjoavat laadukasta majoitustilaa luonnon helmassa, ja samalla kuitenkin aivan klubirakennuksen palveluiden ja sen runsaiden aamiaisten läheisyydessä. Lapsiperheitä kiinnostanee, että kentältä on lyhyt ajomatka Naantalin keskustaan ja Muumimaailmaan.

GUIDE-REIKÄ Kultaranta Golf päättyy lyhyeen par 4 -reikään, jonka pitkälyöntiset avaavat lähelle viheriötä.

Guide-diili: Green fee neljälle + lounaat: 200 €

Etsi luettavaa