Hyppää sisältöön

Kullanhohteinen golfrannikko Costa Daurada

Lumine Hills.

Esittelyssä Destinations Tourin pääyhteistyökohde Costa Daurada.

Costa Daurada on Espanjan ja Katalonian uusimpia golfkohteita. Alueella on seitsemän kenttää, joista kuuluisin on Luminen kolmen kentän 45-reikäinen kokonaisuus. Luminessa pääsee nauttimaan Greg Normanin suunnittelemista Hills-, Lakes- ja Ruins-kentistä. Meren rannalla sijaitsevan, Robert Trent Jr:n suunnitteleman Bonmontin kentän vuorimaisemat eivät nekään jätä vaativampaakaan golfaria kylmäksi.

Lumine Hills.

Lumine Hills.

Alueella sijaitseva Cambrils tunnetaan Katalonian ruokapää- kaupunkina. Tapas-baarit, merenelävät ja Michelin-tason ravintola tarjoavat kutkuttavia makuelämyksiä. Cambrils on hyvä vaihtoehto erityisesti aikuisille. Lasten kanssa matkustavien kannattaa harkita majoittumista Salouhun, josta löytyy huvipuisto ja sen upouusi Ferrari Land.

Costa Daurada sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä Barcelonan lentokentältä. Alueella voi pelata golfia ympäri vuoden, mutta eniten golfari nauttii täällä pidentyneestä syksystä ja aikaistuneesta keväästä eli syys-lokakuusta sekä maalis-huhtikuusta.

Alueen pienten kylien lisäksi esimerkiksi Tarragonan kaupunki ja sen rikas historia on kiinnostava tutustumiskohde. Lisäksi Prioratin ja Penedésin alueet ovat hyvin suosittuja viiniturismin kohteita. Costa Dauradan rannikolla koko perhe pääsee nauttimaan Välimeren upeasta tarjonnasta.

Luminen Lakes-kenttä kulkee tasaisessa maastossa.

Luminen Lakes-kenttä kulkee tasaisessa maastossa.

Costa Dauradan alueen golfkenttiä

  1. Aigüesverds
  2. Bonmont
  3. Costa Dorada
  4. La Graiera
  5. Lumine
  6. Panoramica

Lue lisää


GoGolf Destinations Tour

Costa Daurada on mukana Destinations Tourilla kaudella 2018. Destinations Tourilla jokaisella reiällä esitellään aina uusi matkakohde ja mikä parasta: jokaisella reiällä voit voittaa golf- ja majoituspaketin tähän huikeaan kohteeseen. Unohda lyöntipeli, pistebogey, scramble ja muut perinteiset pelimuodot, sillä kesän siisteimmissä golftapahtumissa jokaisella reiällä pelataan omaa erikoiskilpailuaan. Näitä kisoja ei kannata jättää väliin mistään hinnasta. Lue lisää. 

Lue lisää

Golfreseptin Golf&City -matka Costa Dauradaan 28.10.-4.11.2018

Matkaan sisältyy

  • Norwegianin suorat reittilennot
  • Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
  • Päivittäinen aamiainen
  • Tervetulo- ja päätöspävällinen (ei juomia)
  • Golfia viitenä päivänä (unlimited golf)
  • Rangepallot ennen kierroksia
  • Matkaohjelman mukaiset kuljetukset kohteessa
  • Golfreseptin matkanjohtajan palvelut
  • Päiväretki Tarragonaan vapaapäivänä sis. lounaan

Hinta 1195 €

Varaa matka

Etsi luettavaa