Hyppää sisältöön

Golfkelit jatkuvat – Syksyn supertarjouksia satelee Suomen huippukentille

Syksy on loistavaa aikaa bongailla uusia kenttiä. Green feen hinnat laskevat lämpötilan tavoin ja kierrokset sujuvat ripeästi!

Golfkausi alkaa Suomessakin olemaan jo ehtoopuolella. Sääjumalat näyttäisivät kuitenkin suovan meille vielä muutaman viikon kohtalaisia golfkelejä! Mikäli sinua ei häiritse kosteahkot väylät tai astetta hitaammat greenit niin suuntaa nyt kentälle. Alta löydät kourallisen loistavia kenttiä bongattavaksi ennen golfarin talviunta! 

Katumajärven kupeessa sijaitsevaan Tawast Golfiin ei hurauta pääkaupunkiseudulta kuin reilun tunnin. Tawastin upeisiin maisemiin pääset arkisin GoGolfin syysdiilillä nyt hintaan 35€.  

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Katumajärvi on kaunis näin syysaamuna. ??⛳️

Henkilön Tawast Golf & Country Club (@tawastgolf) jakama julkaisu Syys 23, 2019 kello 9.53 PDT

Suomen ykköskenttä Linna Golf komeilee hiljattain julkaistun Manner-Euroopan parhaiden kenttien listalla sijalla 76! Edelleen huippukunnossa olevan Linnan pääset nyt testaamaan kaverin kanssa hintaan 120€ (ovh. 240€)

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Syksyn ensimmäiset lehdet ovat puista tippuneet, mutta vielä on pelikelejä jäljellä!???‍♂️ Kukkaloisto ja nurmen vehreys ei hyydy!?? Varaa aikasi suoraan Golfboxista, soittamalla (Tel +358-(0)3-6102600) tai sähköpostitse (office@linnagolf.fi)?? Tervetuloa!⛳️ #linnagolf #golf #golffi #golfworld #hämeenlinna #europiantourdestination

Henkilön Linna Golf (@linnagolf) jakama julkaisu Syys 14, 2019 kello 2.50 PDT

Tänä vuonna uudistuneen Tahko Golfin ysejä pääsee syyskuussa pelaamaan erittäin huokeasti. Savon ylpeys toivottaa nyt pelaajat tervetulleeksi klo 14 jälkeen hintaan 32€.  

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Mukavaa alkanutta syyskuuta kaikille Tahko Golfin seuraajille! ? Syksy on saapunut, mutta golfkausi jatkuu. Joko olet golfannut upeissa Tahkon maisemissa? Tervetuloa! ⛳ #tahkogolf #tahkovuori #tahko #tahkogolfclub #golf

Henkilön tahkogolf (@tahkogolf) jakama julkaisu Syys 1, 2018 kello 12.34 PDT

Viron ykköskenttä Pärnu Bay Golf Links isännöi parin viikon kuluttua Nordic Golf Leaguen finaalia. Viro on syystäkin syksyisin suomalaisten golfareiden suosikkikohteita. Pärnu Bayn pääset nyt testaamaan kaverin kanssa autolla hintaan 149€.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

#sunset #peaceaftercompetitions #perfectteamwork #thankful #visitpärnu #pärnubaygolflinks #eaglerestaurantandlounge #golfinestonia #estoniangolfassociation #linksgolfcourse

Henkilön Pärnu Bay Golf Links (@parnubaygolflinks) jakama julkaisu Heinä 28, 2019 kello 1.45 PDT

Ota nyt kaikki irti syksyn kauniista pelikeleistä ja suuntaa kentälle. Kierros sujuu usein syksyllä erittäinkin ripeästi sillä kentillä on huomattavasti vähemmän pelaajia.

GoGolf verkkokaupasta löydät mm. nämä syksyn supertarjoukset: 

Hirsala Golfin syys green fee kahdelle sis. auton 90 €

Yyteri Golf syys green fee kahdelle 50 €

Kurk Golf syksyn green fee arkisin 25 €

Syksyn supertarjous: Vierumäki arki green fee kahdelle sis. golfauton 99 €

Syksyn supertarjous: Tammer-Golf koko lähtö 95 €

Kytäjä Golf loppusyksyn green fee kahdelle arkisin 60 €

Kotojärvi Golf syys green fee kahdelle viikonloppusin 59 €

KAIKKI SYKSYN SUPERTARJOUKSET

Etsi luettavaa