Hyppää sisältöön

Golfia töiden ehdoilla – Kultaranta Resortissa yhdistyvät saumattomasti työ ja hupi

Kultaranta Resortissa yhdistyy kätevästi työ ja hupi.

Kultaranta Resort on loi täksi kevääksi loistavan workation-paketin etätyötä tekeville golfareille. Toimittaja kävi toteamassa, että työn ja golfin voi yhdistää erinomaisesti.

Etätyöt ovat pakon edessä yleistyneet merkittävästi viimeisen vuoden aikana. Kodit ovat muuttuneet toimistoiksi ja töitä tehdään milloin missäkin nurkassa kyyhöttäen. Miksi ei siis golfkentällä?

Kultaranta Resortin workation + golf paketti tarjoaa mahdollisuuden yhdistää työn ja golfin niin luontevasti kuin se on mahdollista. Kun siirrät toimistosi golfkentän kupeeseen, voit siirtyä sujuvasti mahdollisuuden tullen kulmahousuista ruutuhousuihin. Läppäri sivuun, hanska käteen ja kentälle.

Siirtymä läppärin ääreltä golfkentälle on lyhyt Kultaranta Resortissa.

Siirtymä läppärin ääreltä golfkentälle on lyhyt Kultaranta Resortissa.

Jussi Evinsalo

Saavuin Kultarantaan sunnuntaina ja ajatuksena näin kauden alussa oli käyttää ensimmäinen ilta rangella ja harjoitusalueella. Pidemmän tovin varastossa olleet mailat tuntuivat vierailta ja jälkikäteen todettuna ratkaisu oli oikea. Majoittuminen kävi helposti ja nopeasti. Tulevien päivien toimistoympäristö näytti todella lupaavalta. Metsäinen näköala, nopeasti toimiva wifi ja hyvin varusteltu keittiö. Mitä muuta sitä tarvitseekaan…

Sunnuntain sää oli kaunis ja lämmin. Kentällä kävi melkoinen kuhina ja klubilla vallitsi iloinen meininki. Vietin alkuillan rangella ja harjoitusalueilla. Ei siitä varmuutta tekemiseen tullut, mutta jotain kuitenkin.

Innostus valtasi alaa mielessä ja energiaa piti päästä vielä purkamaan. Suuntasin Kultaranta Resortin kuntosalille, joka yllätti todella positiivisesti.

Täysimittainen ja täysin varusteltu kuntosali tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden nostaa rautaa ja jumpata toden teolla. Treenin kruunasi turkkilainen sauna, jossa tulikin istuttua melkoinen tovi. Näillä valmisteluilla luulisi olevan valmis uuteen työviikkoon ja golfkauden avaukseen.

Kultaranta Resortin päärakennuksesta löytyy täysin varustettu kuntosali.

Kultaranta Resortin päärakennuksesta löytyy täysin varustettu kuntosali.

Jussi Evinsalo


Draiverin ääntä minun piti kerran selitellä, kun kysyttiin, teenkö remonttia samalla.


MAANANTAI ALKOIKIN vauhdikkaasti. Palaveri heti kättelyssä karisti unihiekat silmistä. Klubilla nautittu myöhäinen aamiainen ennen kierrosta oli niin monipuolinen ja runsas, että ensimmäiset väylät menivät puhistessa.

Runsaan aamiaisen hyvä puoli on se, ettei nälkä pääse yllättämään kierroksella. Toistaiseksi aamiainen tarjoiltiin vielä suoraan keittiöstä. Jatkossa ravintolassa siirrytään buffetaamiaiseen.

Maukkaan ja runsaan aamiaisen jälkeen jaksoi tehdä töitä – ja pelata golfia.

Maukkaan ja runsaan aamiaisen jälkeen jaksoi tehdä töitä – ja pelata golfia.

Jussi Evinsalo

Aamu kentällä oli melko rauhallinen. Pelaajia oli, mutta kenttä rullasi hyvin, eikä minkäänlaisia ruuhkia päässyt syntymään. Muutama työpuhelu häiritsi omaa peliäni, mutta töissähän toki olinkin. Napit korvassa pystyy pudottamaan puttia samalla, kun puhuu työpuhelua.

Draiverin ääntä minun piti kerran selitellä, kun kysyttiin, teenkö remonttia samalla.

Kultarannan viheriöt olivat erinomaisessa kunnossa.

Kultarannan viheriöt olivat erinomaisessa kunnossa.

Jussi Evinsalo

NOPEAHKON KIERROKSEN jälkeen oli vuorossa pikainen sauna ja lounas klubilla. Keittiössä oli vedetty ässä hihasta ja tuli ehkä syötyä liikaa.

Päiväunet kummittelivat mielessä, mutta oli pakko siirtyä etätoimiston ja Teamsin pariin. Onneksi klubilta sai mukaan ison kupin tuoretta mokkaa. Päivä ehti vaihtua jo iltaan ennen kuin sain laitettua läppärin kannen kiinni.

Ilma näytti hienolta ja muutama lyönti oli jäänyt vielä varastoon aamun kierrokselta. Nappasin muutaman rautamailan kainaloon ja suuntasin kävellen rangelle, jossa olikin täysi rähinä päällä.

Työpäivän jälkeen piti käydä tuulettumassa rangella.

Työpäivän jälkeen piti käydä tuulettumassa rangella.

Jussi Isotalo

SEURAAVAN AAMUN kaava noudatti edellistä. Tukeva aamiainen ja kentälle. Jos mahdollista, sää oli vieläkin parempi ja tällä kertaa oli pakko vähentää vaatetusta. Ilma tuntui kesäiseltä ja varsinkin viheriöt näyttivät siltä, että kesä olisi jo pitkällä. Jututin kentänhoitajaa, jonka mukaan töitä oli paiskittu viheriöiden kanssa. Siltä ne tuntuivatkin, kun putit juoksivat välillä niin pahasti pitkäksi.

Kuten elämässä muutenkin, aina kaikki ei mene, kuten on suunniteltu. Jouduin keskeyttämään kierroksen yhdeksän reiän jälkeen pikaisen palaverin takia. Kun viimeinen putti oli uponnut, riensin klubille ja otin paikan terassilta. Sopivat virvokkeet mukaan, kone auki, napit korvaan ja hetkessä täysi työmoodi oli päällä. Myönnän, että palaverin aikana katseeni ja ajatukseni harhailivat kentällä.

Joku tuuletti kaukaisella viheriöllä, birdie ehkä korttiin. Pitkän palaverin aikana lämpö ehti kadota ja pahin polte jäähtyä. En enää jatkanut kierrosta, vaan kävin testaamassa par 3 -monipelikenttää.

Monipelikentällä onnistuu golfin, futisgolfin ja frisbeegolfin pelaaminen.

Monipelikentällä onnistuu golfin, futisgolfin ja frisbeegolfin pelaaminen.

Jussi Evinsalo

Sekin kenttä yllätti minut kuntonsa puolesta. Kentänhoitajat eivät ole säästäneet työtuntejaan myöskään tämän kentän osalta. Viheriöt ja bunkkerit olivat täysin vastaavassa kunnossa kuin täysimittaisella kentällä. Ja tällä par 3 -kentällä pääsee harjoittelemaan juuri sitä osa-aluetta, joka niin usein tökkii. Viimeiset 60–100 metriä ovat juuri ne metrit, joissa tulos tehdään.

Riittävän lyömisen jälkeen siirryin vielä hetkeksi koneen ääreen. Huomattuani, ettei minua ollut kaivattu, päätin siirtyä parempiin hommiin. Turkkilaiseen saunaan ja sen päälle lounas klubilla.

Jututin ihmisiä klubilla ja taas kerran sain sen huomata. Golfkentillä ja klubeilla on vaan hyvä tunnelma. Niin Kultarannassakin. Kaikki pelaajat ja henkilökunta kulkevat hymyssä suin ja jutustelevat niitä näitä. Pitkä talvi alkaa todellakin olemaan takana ja edessä on toivottavasti loistava golfkesä.

Ja vaikka kesään kuuluvat työtkin, miksi et tekisi niitä Kultarannassa?

JUSSI EVINSALO


Workation + golf Kultaranta Resortissa

5 x Workation + golf

  • Majoitus neljäksi yöksi. Yhdelle henkilölle 349 €, kahdelle henkilölle 499 €

3 x Workation + golf

  • Majoitus kahdeksi yöksi. Yhdelle henkilölle 229 €, kahdelle henkilölle 329 €

Paketit sisältävät:

  • Wifi-yhteyden
  • Aamiaiset
  • Klubirakennuksen kuntosalin ja saunaosaston käytön
  • Rajaton golf viideksi / kolmeksi päiväksi
  • Voimassa 18.6 saakka ma-pe välisiin yöpymisiin

Paketit ostettavissa: Kultaranta Golfin verkkokaupasta. Majoitus- ja tiiaikavaraukset: myyntipalvelu@kultarantaresort.fi / p. 075 326 6000

Etsi luettavaa