Hyppää sisältöön

Golf Plaisir ja GoGolf aloittavat tiiviin yhteistyön – suomalaisten golfmatkaajien tarjonta kasvaa uusiin mittoihin

Golf Plaisir ja GoGolf aloittavat strategisen yhteistyön

GoGolf ja ruotsalainen Golf Plaisir ovat solmineet strategisen kumppanuuden. Uusi yhteistyö mahdollistaa entistä parempien golfmatkojen tarjoamisen suomalaisille golfareille.

POHJOISMAIDEN JOHTAVA golfmatkatoimisto Golf Plaisir AB hakee vahvaa jalansijaa Suomesta ja aloittaa pitkäkestoisen yhteistyön GoGolf Oy:n kanssa. Sen myötä GoGolf alkaa markkinoida ja myydä Golf Plaisirin matkoja Suomessa.

Golf Plaisirin toimitusjohtaja Peter Brovall kertoo olevansa erittäin tyytyväinen, että neuvottelut strategisesta kumppanuudesta GoGolfin kanssa saatiin menestyksekkäästi päätökseen ja yhteistyö voi alkaa välittömästi.

”GoGolfilla on vahva läsnäolo, tuntemus ja ulottuvuus Suomen golfmarkkinaan. GoGolfin avulla voimme tarjota laajan ja monipuolisen tuotevalikoimamme sekä palvelumme suomalaisten golfmatkailijoiden käyttöön”, Brovall sanoo.

Golf Plaisirin toimitusjohtaja Peter Browall.

Golf Plaisirin toimitusjohtaja Peter Browall.

Golf Plaisir

YHTEISTYÖ TARKOITTAA samalla sitä, että GoGolf-konserniin kuuluva Golfresepti lopettaa omien ryhmämatkojen järjestämisen. Esimerkiksi GoGolfin teemamatkojen vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii jatkossa Golf Plaisir. 

“Golf Plaisirin matkavalikoima yhdistettynä GoGolfin yli 100 000 eri kävijää kuukaudessa tavoittavaan mediaan on loistava yhdistelmä. Yhteistyön avulla kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme laajimman mahdollisen golfmatkatarjonnan”, GoGolfin hallituksen puheenjohtaja Paavo Kettunen toteaa. 

Golfreseptin asiakkaille yhteistyö näkyy matkavalikoiman laajentumisena. Golfreseptin operatiivinen johtaja Jenni Viinikka toimii jatkossa uuden markkinointinimen GoGolf Travelin matka-asiantuntijana vastaten myös GoGolfin kansainvälisten kohdekumppanien asiakkuuksista. 

”Olen innoissani mahdollisuudesta päästä tuottaamaan jopa aiempaa parempia golfmatkoja Golf Plaisirin kanssa yhteistyössä”, Viinikka sanoo.

Kreikassa sijaitseva Costa Navarino on yksi Golf Plaisirin lukuisista golfmatkakohteista maailmalla.

Kreikassa sijaitseva Costa Navarino on yksi Golf Plaisirin lukuisista golfmatkakohteista maailmalla.

VUOSI 2020 oli matkailuliiketoiminnan näkökulmasta koronapandemian vuoksi haastava, eikä vapaa-ajan matkustaminen ole vielä hetkeen palaamassa ennalleen. Koronarokotteen ansiosta tunnelin päässä pilkottaa kuitenkin valoa.

”Vuodesta 2021 tulee jännittävä ja haastava golfmatkailulle, mutta olemme sitoutuneita ja valmiita tarjoamaan maailmanluokan golfmatkailukokemuksia heti, kun asiakkaamme ovat jälleen valmiita matkustamaan”, Brovall muistuttaa.

Golf Plaisir on Pohjoismaiden suurin golfmatkatoimisto, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Se järjestää ryhmämatkoja, räätälöityjä matkoja sekä golfklubien ammattilaisten johdolla tapahtuvia matkoja. Golf Plaisir on vienyt digitalisaation pitkälle, minkä ansiosta golfmatkojen varaaminen sen kautta on erittäin käyttäjäystävällistä.

Golf Plaisir on osa DER Touristik Nordic AB:ta  yhdessä muun muassa Apollomatkojen ja lentoyhtiö Novairin kanssa. DER Touristik AB puolestaan kuuluu puolestaan saksalaiseen REWE-konsernia, jolla on yli 300 000 työntekijää eri puolilla maailmaa.

Golfplaisir.fi

GoGolf.fi/travel

Etsi luettavaa