Hyppää sisältöön

Golf Daddy avaa Tampereen hallikauden lauantaina: Avoimet ovet!

Kuuleeko Tampere? Lauantaina on luvassa talvikauden avajaiset Golf Daddyn hallissa. Paikalle kannattaa saapua, sillä luvassa on ilmaista golfia, kisoja ja tietenkin makkarabuffet!

Talvi saapuu myös Tampereelle. Suurin osa tamperelaisista on huhujen mukaan vaihtanut golfkentät Hakametsän jäähallin penkkeihin Tapparan tai Ilveksen kaulaliinaan sonnustautuneena. Valmistautuminen tulevan kesän tai matkan peleihin on kuitenkin jo mielessä Golf Daddyn upeassa sisähallissa.

Lauantaina Golf Daddyssa vietetään avajaispäivää. Kello 10.00 alkava tapahtuma toimii avoimien ovien periaatteella, eli lyöminen ja harjoittelu on ilmaista. Tärkeintä olisi, että paikalle saapuisi mahdollisimman moni golfari.

11.00 käynnistyy ensimmäinen klinikka, jonka vetää European Tourillakin pelannut Kaisa Ruuttila. Klinikka on kaikille avoin ja ilmainen. Paikalla on myös Cleveland Golf, joka tuo paikalle uudet rautamailansa, joita voi kokeilla ja fitata itselleen sopiviksi kello 11-15.00.

Yhdeltä alkaa Anssi Kankkosen vetämä golfklinikka, jossa voi niin ikään löytää uusia osasia omaan peliinsä tulevia koetoksia varten. Jos mailan heiluttaminen ei kiinnosta montaa tuntia peräkkäin, kannattaa hakea pientä hiukopalaa makkaragrillistä.

GoGolf on paikalla esittelemässä omia tuotteitaan ja kuulumisiaan pienen lähipelikilpailun merkeissä. Kaikille osallistujille on luvassa yllätyspalkinto, jonka lisäksi parhaat palkitaan ruhtinaalisesti.

Toivottavasti näemme mahdollisimman monta innokasta golfaria lauantaina Golf Daddyn hallissa!

 

Etsi luettavaa