Hyppää sisältöön

GoGolfin rangeilla takana vilkas kausi – palloautomaatit vielä avoinna

Leppävaaran GoGolf Rangella on takana vilkas kausi.

Pitkä ulkokausi Espoon ja Vantaan GoGolf-rangeilla on saapumassa päätökseen. Kävijöitä on riittänyt seitsemän kuukauden ajan ja palveluita on kehitetty kauden mittaan. Nyt katseet suunnataan talvikauteen, vaikka palloautomaatteja pidetään vielä auki.

Kulunut syksy on ollut säiden puolesta poikkeuksellisen lämmin ja melko kuiva. Tämä on tarkoittanut sitä, että GoGolfin rangeilla Leppävaarassa ja MegaRange Vantaalla on päässyt lyömään palloja läpi syksyn.

Palloja voi edelleen käydä lyömässä, vaikka rangejen asiakaspalvelu on syksyn osalta jo suljettu. Palloautomaatit toimivat nimittäin maksukorteilla ja tietysti rangekorteilla, joita myydään Espoon Kerassa toimivassa GoGolf Loungessa.

Näin marraskuun alussa, talvikauden jo startattua sisähalleissa on kuitenkin hyvä aika muistella kulunutta rangekautta, joka kesti tänä vuonna yli seitsemän kuukautta.

Keväällä golfarit ryntäsivät rangeille

Kevät 2021 alkoi rangeilla vilkkaasti. Ensimmäiset pallot lensivät ilmaan jo maaliskuun lopulla Leppävaarassa ja MegaRangella. Ihmiset olivat viettäneet pitkän talven eristyksissä kotona ja poissa monien aktiviteettien parista. 

Kun ensimmäiset auringonsäteet maaliskuussa alkoivat sulattaa range-alueiden lumipeitteitä, oli henkilökuntamme valmiina työn touhussa. Uponneita palloja kaivettiin lumikinoksista ja mudasta välillä talkoovoimin, jotta asiakkaat pääsivät lyömään ja palloja riitti kaikille.

Palloautomaateilla oli innokkaita golfareita jopa jonoksi asti – turvavälit tietysti huomioiden.

Padelia golfin harjoittelun lomassa

Myös kesäkuukausina kävijämäärät rangeilla pysyivät korkeina. Suomen yllä leijui pitkään helteinen jakso, josta golfarit nauttivat täysin rinnoin. 

Samaan aikaan Leppävaaran rangen vasempaan päätyyn valmistui kuusi kilpatason padel-kenttää. Padelista pääsi nauttimaan kesähelteillä niin ohjattujen kurssien muodossa kuin omien kavereidenkin kanssa. Heinä-elokuun vaihteessa Leppävaaran uusilla ulkokentillä ratkottiin padelin joukkueiden SM-mitalien kohtalo. 

Leppävaaran GoGolf Rangen yhteyteen valmistui viime kesänä kuusi padel-kenttää.

Leppävaaran GoGolf Rangen yhteyteen valmistui viime kesänä kuusi padel-kenttää.

Kursseja läpi kesän

Leppävaarassa ja MegaRangella järjestettiin kuluneella kaudella erilaisia golfkursseja enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Suosituimmiksi osoittautuivat Päivässä golfariksi -kurssit, jotka olivat loppuunmyytyjä lähes koko kesän. 

Green card -kursseilla asiakkaiden ikähaarukka jakautui laajalti junioreista senioreihin. Moni hakeutui alkeiskurssille, koska halusi aloittaa harrastuksen, jota pystyisi harrastamaan turvallisesti myös pandemia-aikana. 

Golfin suosion nousu on mahtava juttu, jossa GoGolf haluaa olla mukana muun muassa erilaisten valmennuspakettien tarjoana sekä vanhojen stereotypioiden ja ennakkoluulojen murtajana.

GoGolfin kehittämä matalan kynnyksen alkeiskurssi, jossa asiakkaan ei tarvitse stressata teoriakokeen läpäisyä, oli asiakkaiden mieleen. Toivottavasti mahdollisimman moni uusista aloittelijoista jää lajin pariin ja innostuu harjoittelemaan niin ohjatusti kursseillamme kuin omatoimisestikin myös tulevalla kaudella 2022.

Rangeja kehitetään jatkuvasti

GoGolfin rangeista vastuussa oleva palvelupäällikkö Jeppe Räsänen muistelee kulunutta kautta positiivisin mielin.

”On ollut kiva huomata, että monet asiakkaat ovat viihtyneet rangeillamme näinkin pitkään. Viime talvena tutustuttiin GoGolf Loungessa ja heti keväästä alkaen tavattiin rangeilla”, Räsänen kertoo. 

Räsänen kiittää asiakkaita kuluneesta kaudesta sekä palautteesta ja kehitysideoista, joita heiltä on saanut.

”Meillä on kova halu kehittää harjoituspaikkojamme jatkossakin ja tarjota entistä monipuolisemmat olosuhteet, joissa harjoitella ja viihtyä”,  hän sanoo.

Räsäsen mukaan ensi vuonna on tavoitteena, että asiakkaat pääsevät lyömään sekä Leppävaarassa että Megalla uusia, parempia rangepalloja.

Kiitoksen Räsänen haluaa osoittaa myös rangen henkilökunnalle, joka on mahdollistanut pitkän ulkokauden asiakkaille.

Padel-kenttien lisäksi Leppävaaran rangealue koki muitakin muutoksia viime kesänä. Uusi ja moderni opetusstudio pystytettiin rangen keskiosaan palvelemaan GoGolf-valmentajien yksityisasiakkaita. Studiosta löytyy peilit sekä mahdollisuudet hyödyntää erilaisia apuvälineitä ja analyysilaitteita opetuksessa. Studiota voi hyödyntää opetuskäytössä myös kesäkauden ulkopuolella.

Leppävaaran terassi-alueen viihtyvyyttä lisäsi kesällä ruokakontti, josta asiakkaat saivat tilata erilaisia snacksejä harjoittelun lomassa, kuten herkullisia salaatti-bowleja ja pastramileipiä. Nähtäväksi jää, millaista menua ruokakontti tarjoilee ensi kesänä.

Kohti kautta 2022

Leppävaaran ja MegaRangen henkilökunta haluaa kiittää kaikkia asiakkaita kuluneesta kaudesta. Töitä tehdään hartiavoimin ja suurella sydämellä, jotta tulevaisuudessa asiakkaat pääsevät harjoittelemaan entistä paremmissa olosuhteissa.

Ensi vuoteen siis – mutta ennen sitä, tavataan Keran halleilla GoGolf Loungessa!

Etsi luettavaa