Hyppää sisältöön

GoGolfin pelaajakysely: Peräti 95,5% suosittelee jäsenyyttä ystävälleen

GoGolfin jäsenyys on lyönyt läpi golfareiden keskuudessa!

GoGolfin suuressa pelaajakyselyssä saatiin paljon mielenkiintoisia vastauksia golfin pelaamisesta ja alasta. Alla olevassa jutussa tärkeimmät tärpit vastauksista.

GoGolfin pelaajakyselyyn saatiin yli tuhat vastausta. Kiitos niistä! Nyt on aika seuloa tuloksia läpi ja katsoa mitä GoGolfin lukijat ovat mieltä golfista vuonna 2019. 

Pelaajakyselyllä pyrittiin kartoittamaan kehityskohteita GoGolfin omiin tuotteisiin ja tapahtumiin vuodelle 2019. Haluamme toteuttaa juuri niitä asioita, joita golfarit haluavat. 

Kotikentällä pelataan jopa yli 50 kierrosta vuodessa

Kotikentällä pelataan jopa yli 50 kierrosta vuodessa

Suurin osa golfareista pelaa karhunannoksen kierroksistaan omalla kotikentällään. Yli kolmannes sanoo pelaavansa yli 50 kierrosta kotikentällään. Yleisin määrä vieraskierroksia asettuu reiluun kymmeneen kierrokseen kesässä. 

Parikilpailut ovat kovassa huudossa

Parikilpailut ovat kovassa huudossa

Kun kysyttiin golfareilta, parikilpailut saivat suurimman kannatuksen kisamuodoista. Scramblea ja muita parikilpailuita onkin luvassa aiempaa enemmän GoGolfin tapahtumissa vuonna 2019! 

Mikä on golfareiden mielestä parasta GoGolf-jäsenydessä? 

Ykkösenä on ylivoimaisesti green fee -edut eri kentille. Kaudelle 2019 on tiedossa niin tuttuja tarjouksia viime vuodelta kuin myös uusia kampanjoita, kenttiä ja diilejä.

  1. Green fee -edut (47,8 %)

  2. Hole in one -vakuutus (18,7 %) 

  3. GoGolf-lehti (17,6 %)

  4. Suomen raikkaimpaan golfyhteisöön kuuluminen (14,2 %)
     

GoGolfin jäsenyys on löytänyt kohderyhmänsä ja he ovat olleet tyytyväisiä siihen. Erityisesti green fee -edut ovat olleet mieleen samoin kuin Hole in One -vakuutus ja GoGolf -lehti. 

Vuoden 2019 jäsenyyteen on lisätty entistä parempia tarjouksia. Luvassa on muun muassa harjoitteluetuja rangella, väline-etuja Golf Skyn myymälöihin ja matkaetuja Golfreseptille! 

Ostamalla GoGolf -jäsenyyden ennen Golfmessuja saat kaupanpäälle yhden vapaalipun messuille (messulipun arvo 19 €)! (osta tästä)

Noin 80% gogolfareista käy pelaamassa

Noin 80% gogolfareista käy pelaamassa

Uskomatonta mutta totta! Yli 80 % gogolfareista pelaa golfia vuosittain ulkomailla! 

Lisää raporttia jäsenkyselystä luvassa myöhemmista artikkeleista! 

 

Etsi luettavaa