Hyppää sisältöön

GoGolf perusti tapahtumayhtiön – toimitusjohtajana aloittaa Markus Ervasti

Markus Mappe Ervasti

GoGolf lähtee hakemaan kasvua golftapahtumista. Sitä varten yritys on perustanut GoGolf Xperience Oy:n, jonka toimitusjohtajana aloittaa Markus Ervasti, joka kuvailee itseään golfin sekatyömieheksi

GoGolf Xperience järjestää tällä kaudella viisi golfkiertuetta eli yhteensä yli 40 golftapahtumaa. Tavoitteena on saada liikkeelle tapahtumiin jopa 5 000 golfin harrastajaa.

”Haemme kasvua yhteistyöllä, mahdollisilla ostoilla sekä orgaanisella kasvulla. Eriytimme tapahtumat omaksi yhtiökseen, koska se mahdollistaa tapahtumaliiketoiminnan ketterämmän kehittämisen”, GoGolfin toimitusjohtaja Hanni Tyry perustelee.

Uuteen yhtiöön on palkattu Markus Ervasti. GoGolf saa Ervastista kokeneen golfin ja tapahtumien ammattilaisen. Ervasti työskenteli aiemmin Suomen PGA:ssa eli ammattilaisgolfarien järjestössä, jossa hän toimi Audi Finnish PGA Tourin johtajana. Sitä ennen hän pelasi ammattilaisena muun muassa Nordic Leaguessa.

Markus Ervasti Duffi

Markus Ervasti Duffi

PGA FINLAND


”Rupean rakentamaan yhdessä GoGolfin kanssa Suomen parasta golftapahtumien järjestäjää.”

– Markus Ervasti


Ervasti on innoissaan uudesta pestistään. Hän lupaa järjestää asiakkaille hauskoja tapahtumia, jotka viedään läpi raikkaasti ja ammattitaitoisesti.

”Rupean rakentamaan yhdessä GoGolfin kanssa Suomen parasta golftapahtumien järjestäjää. Haluamme erottautua raikkaudella ja nuorekkuudella sekä tehdä aidosti uusia asioita golfissa, joka on luvalla sanoen hieman jämähtänyt paikoilleen”, Ervasti sanoo.

Finnish Tourin lisäksi Ervasti on ollut mukana myös Nordic Leaguen ja Challenge Tour -kilpailujen järjestelyissä.

”Opin viimeisen neljän vuoden aikana älyttömästi, mutta aika aikaansa kutakin. Halusin päästä nyt ympäristöön, jossa tehdään ja kehitetään paljon uusia asioita”, Ervasti sanoo.

GoGolfin kiertueet kaudella 2017

Big Bang Tour

Big Bang on kauden hauskin golfkiertue, jossa jokaisessa osakilpailussa yksi voittaa matkan Costa Dauradaan.

Lue lisää

Destinations Tour

Destinations Tourilla jokaisella reiällä esitellään aina uusi matkakohde ja pelataan erikoiskilpailu, jonka voittaja voi voittaa majoituksen ja green feen kahdelle tähän huikeaan kohteeseen. Destinations Tourilla jokaisella reiällä pidetään oma erikoiskilpailu.

Lue lisää

Goddess Tour by Amazing Thailand

Goddess Tour yhdistää golfin, muodin ja matkailun. Samaan aikaan kun sinä nautit pelaamisesta muiden upeiden naisten kanssa, opetamme ystävällesi golfin alkeet. Jokaisesta osakilpailusta voi voittaa matkan kiertueen finaalikohteeseen Hua Hiniin, Thaimaahan.

Lue lisää

Senior Tour by Terveystalo

Oletko mieleltäsi nuori, vaikka golfissa oletkin saavuttanut jo seniori-iän? Siinä tapauksessa ota osaa GoGolfin uudelle Terveystalo Senior Tourille. Se pitää sinut nuorena pitkään. Tällä tourilla pelaat rentoa golfia laadukkailla kentillä ympäri Suomen.

Lue lisää

Skrätz Tour

Skrätz Tour tosigolfareille, jotka ottavat lajin tosissaan mutteivät vakavasti. Testaa tasosi takatiiltä ja haasta muut Suomen parhaat klubigolfarit. Finaali ja Turkish Airlines Open European Tour -osakilpailu pelataan samaan aikaan Belekissä Turkissa.

Lue lisää

Etsi luettavaa