Hyppää sisältöön

GoGolf Megarange Airportin kausi käynnistyy perjantaina kello 12.00: ”Paikat ovat siinä kunnossa, että kelpaa näyttää asiakkaille”

Olosuhteet  GoGolf Megarange Airportissa ovat jo avauspäivänä 26.3. pallojen ja mattojen osalta erinomaiset. Kuva kaudelta 2020

Kehätie kolmosen kupeesssa sijaitsevassa harjoituskeskuksessa on 70 lyöntipaikkaa, toimiva klubitalo ja palvelut tasolla, joka nostaa sen omassa kokoluokassaan maan parhaimpien joukkoon.

GoGolfin harjoituskeskuksista avautuu ensimmäisenä Megarange Airport, jossa GoGolf Operationsin palvelupäällikkö Jesper Räsänen viimeisteli torstaina tiiminsä kanssa paikkoja kuntoon.

”Hyvää vauhtia on kevät edennyt. Kyllä Megarangea kelpaa jo asiakkaille näyttää. Lunta on joillain kohdin, jäätäkin, mutta harjoittelua ne eivät häiritse”, Räsänen summaili tilannetta pitkän työpäivän jälkeen.

Pallokoneet toimivat yleisimmillä pankki -ja luottokorttien lähimaksulla.

”Perjantaina klubitalossa on asiakaspalvelua klo 12-18 välisenä aikana, pallokoneet toki toimivat pidempäänkin.” 

GoGolf Megarangella on erinomaiset pallot, varsin tasokkaat lyöntimatot, sekä lähipeliin kolme viheriötä, joista kaksi tekonurmipohjaista ovat jo alkukeväästä huippukunnossa. Alueella on myös minigolfkenttä, sekä tilava, lämmin klubitalo.

”Tänään oli jo ensimmäisiä asiakkaita paikalla, vaikka virallisesti olimme kiinni. Odotusarvo on, että kelien suosiessa edellisvuotinen golfhuuma jatkuu ja Megarangella riittää väkeä”, Räsänen ennakoi.

Golfkeskuksessa käynnistyvät pian myös suositut päivässä golfariksi -kurssit.

GoGolf range Leppävaara avautuu myös huomenna. Klo 15:een mennessä tulee valmista ja ensimmäiset lyönnit lyödään iltapäivällä.

”Leppävaaran tämän vuoden lajivalikoima tuplaantuu kuuden padel-kentän pystyttämisen ansiosta. Padel-vuorot käynnistyvät viimeistään kesäkuun alussa”, Jesper Räsänen kertoo kokoluokaltaan samaan sarjaan kuuluvan GoGolf range Leppävaaran aikatauluista.

GoGolf Megarange Airport sijaitsee osoitteessa Turvalaaksonkuja 3-5, 01740 Vantaa

Uudistetut nettisivut avautuvat perjantaina.

Etsi luettavaa