Hyppää sisältöön

Esittelyssä Destinations Tour: Golfmatkailijan ykköskiertue!

Destinations Tourilla pelaajalla on 18 mahdollisuutta voittaa golfmatkapaketti

GoGolf Destinations Tour on ylivoimaisesti kesän paras golfmatkatapahtuma. Neljän osakilpailun kiertueella on jaossa green fee + majoituspaketteja eri kohteisiin ympäri maailman.

GoGolf Destinations Tour on ainutlaatuinen golfkilpailu. Jokainen väylä on uusi mahdollisuus voittaa. Kilpailussa jaetaan 18 matkapalkintoa – jokaisessa osakilpailussa! 

Destinations Tourilla kierroksen jälkeen ei ynnäillä bogipisteitä tai lasketa lyöntejä, vaan kilpailu koostuu ainoastaan erikoiskilpailuista.

Samalla kun golfari pelaa kierroksen golfia, hän tutustuu 18 kohteeseen. Jokaiseen niistä hän voi voittaa green fee- ja majoituspaketin. Reiät on muotoiltu isäntäkohteensa näköisiksi.

Kaikentasoiset golfarit ovat tervetulleita Destination’s Tourin tapahtumiin. GoGolfin suunnittelemat erikoiskilpailut varmistavat sen, että kaikilla on mahdollisuus voittaa. Luvassa on siis muunkinlaisia erikoiskilpailuja kuin perinteisiä pisin draivi- ja lähimmäs lippua -kisoja.

Kiertueella on viisi pääkumppania, jotka mahdollistavat kiertueen. La Finca, Costa DauradaLevi, Gorki Golf ja Thracian Cliffs ovat kiertueen suurimmat ja näkyvimmät kumppanit. Lisäksi golf- ja matkapaketteja voi voittaa muun muassa Puolaan, Turkkiin, Thaimaahan, Kreetalle tai jopa Argentiinaan.

Destinations Tourin neljä kilpailua ajoittuvat kesän parhaaseen aikaan: heinä-elokuun vaihteeseen. Kisat käydään huippukentillä ympäri Suomen. Kisaisäntinä toimivat Hirsala, Linna, Kultaranta ja Tahko (vanha kenttä). Käy ilmoittamassa itsesi ja kaverisi mukaan kisoihin! Vain sata ensimmäistä otetaan mukaan.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa Destinations Tourista

Etsi luettavaa