Hyppää sisältöön

Elämyksiä kentällä ja Åminnen kartanossa

Nordcenterin Benz-kentällä kokee paljon onnistumisen elämyksiä.

Nordcenterissa panostetaan asiakaskokemuksen kehittämiseen, huipputasoisiin kenttiin sekä maan parhaaksi valitun golfravintolan ja Åminnen kartanon tilojen entisöintiin.

Nordcenter Golf & Country Clubille ensimmäistä kertaa saapuville näkymä portilta klubitalolle ja kentän alueelle kirvoittaa usein reaktionomaisen lausahduksen, “wow, onpa upea paikka.”

Åminnen kartanon 1570-luvulla rakennetulla päärakennuksella on pitkä ja vaiherikas historia. Golfareita se on palvellut vuodesta 1988, jolloin kahdesta kentästä vanhemman, Nordcenter Freamin, rakentaminen käynnistyi.

Hieno kausi takana

Nordcenterissä kausi 2020 ylitti kaikki odotukset. Hienokuntoisillla Fream- ja Benz-kentillä pelattiin 50 prosenttia aiempaa vuotta enemmän, ja asiakaspalaute oli erinomaista. Odotukset tulevalle pelikaudelle ovat syystäkin korkealla.

Nordcenterin toimitusjohtaja Antti Ahti. Taustalla klubina toimiva Åminnen kartano.

Nordcenterin toimitusjohtaja Antti Ahti. Taustalla klubina toimiva Åminnen kartano.

Teemu Tyry

Nordcenter on golfkeskuksena vakiinnuttanut paikkansa parhaiden joukossa. Premium-tason säilyttäminen ja toiminnan kehittäminen ovat myös strategiaan kirjattuja arvoja.

“Tavoite on, että Nordcenteristä golfaaja lähtee hymy huulillaan myhäillen, olipa upea  elämyksellinen kokemus, haluan pian takaisin”, Nordgolf Oy:n toimitusjohtaja Antti Ahti valottaa palveluntuottajan näkökulmaa.

Kaudelle 2021 Nordcenterin kenttien näyttävyyttä ja pelattavuutta on parannettu ruoppaamalla vesiesteitä sekä uusimalla kaikki Benz-kentän bunkkerit.  

Kehuttu ja palkittu ravintola

Nordcenter on kenttärankingin ylivoimainen ykkönen 36-reikäisten sarjassa. Fream oli 2019 julkaistulla listalla neljäs, Benz komeasti viidentenä. Kaksi vuotta aiemmin sijoitukset olivat seitsemäs ja kahdeksas. Arvostus pelaajien mielissä on kestävällä pohjalla.

”Kenttien kunnon ja pelattavuuden lisäksi ranking-sijoitukseen vaikuttavat asiakkaan kohtaamien palveluiden ja puitteiden taso. Paikalleen ei voi jäädä, Nordcenterissa haluamme kehittää vahvoista osasista vielä parempia.”

Merkittävin investointi Nordcenterissa näkyy kartanon ravintolasalien uusimisessa.

“Halusimme tässä yhteydessä nostaa esiin alkuperäistä sisustuksen henkeä sekä sen värimaailmaa nykymodernilla tavalla. Erikoisuus liiittyy pöytälevyihin, jotka on muotoiltu ja viiimeistelty Fiskars Villagen alueella kasvavista jalavista. Uskon, että ne tulevat herättämään positiivista huomiota”, Antti Ahti tokaisee tyytyväisenä.

Burgerit ovat suosittua apetta Nordcenterin klubiravintolassa.

Burgerit ovat suosittua apetta Nordcenterin klubiravintolassa.

Nordcenter Golf and Country Club

Nordcenterin ravintola nousi Tapiola Golfin kanssa tasapistein parhaaksi 2019 kenttärankingissa.

“Alueella asuvat sekä majoittuvat vieraspelaajat käyttävät ravintolaa myös iltaisin, mikä pitää palvelumme elinvoimaisena. Tulevalle kaudelle ravintolan listoja uudistetaan ja lähiruoan osuutta korostetaan.”

“Oman burgerin suosio on meillä muiden golfravintoloiden tavoin erittäin merkittävä tekijä, samoin lounasbuffet”, Ahti jatkaa.

Vapaa-ajan asuntoja rakennetaan kovaa vauhtia

Nordcenterin Fream-kentän yhdeksännen reiän viheriö nousee rinnettä ylös. Mäen päällä on komea Åminnen kartano.

Nordcenterin Fream-kentän yhdeksännen reiän viheriö nousee rinnettä ylös. Mäen päällä on komea Åminnen kartano.

Lassi Pekka Tilander

Nordcenter Golf & Country Club on selkeä golfresort, josta löytyy tilavan kuntosalin lisäksi tenniskenttiä, vierasvenesatama sekä kartanon yläkerrasta tilavat kokous- ja vapaa-ajantilat biljardipöytineen.

Nordcenterin alueella ja lähiympäristössä sijaitsevien asuntojen määrä on hyvässä kasvussa.

“Viimeisen vuoden aikana yli 20 tonttia on myyty. Näistä useilla myös rakennetaan. Trendi kakkosasunnon hankkimiselle on korona-aikana Suomessa vauhdittunut. Tämä on meille mieluisa suuntaus. Jokainen uusi asunto, asukas ja vieras lisää Nordcenterin palvelujen kysyntää.”

“Ensisijainen tavoitteemme alkavalla kaudella on tarjota asiakkaillemme huippukuntoiset kentät ja pitää palvelujen taso korkeana. Vieraspelaajien määrää haluamme kasvattaa, rohkaista golfareita yhdistämään Nordcenterissa vierailuun yöpyminen, molempien kenttien palaaminen sekä tutustuminen Fiskars Villageen”, sanoo Ahti.

Perinteikäs ruukkikylä sijoittui maaliskuussa 2020 kolmanneksi parhaaksi eurooppalaiseksi matkakohteeksi kestävän kehityksen Top 100 Green Destinationsissa. 

Vaikka kierrosmäärät nousivat edelliskaudella noin 50 prosenttia, Nordcenterin kentillä on alkavallakin kaudella hyvin tilaa. 

Erinomainen vinkki Freamin, Benzin ja uusitun ravintolan bongaamiseen on suunnata Raaseporiin jo alkukaudesta, aikoina, jolloin starttiajat ovat muualla piukassa ja peliajat pitkiä.

Nordcenterissa peli etenee väljällä kentällä valitsemaasi tahtiin, nopeasti tai rauhallisesti nauttien. Hyvin todennäköistä on, että kotiin lähtiessäsi portilla hymyilyttää miettiessäsi seuraavaa visiittiä Åminnen kartanon maisemiin.

Messutarjoukset Nordcenteriin

Golfmessut 2021 -kampanjatarjoukset ovat voimassa 28.3. asti

Etsi luettavaa