Hyppää sisältöön

Damixan suihkupaketit kahdelle holarin tehneelle

GoGolfin Loungeissa koko talven pyörineiden viikkokilpailujen yhtenä houkuttimena oli kaikille holarin tehneille annettavat 1361 euron arvoinen Damixan Silhouet-suihkupaketti. Talven aikana ässän onnistuivat tekemään Henri Satama ja Iiro Rautavuori. Kuvassa Satama saa palkintonsa FM Mattsson Mora Groupin myyntipäällikkö Pasi Juntuselta.

Tanskalainen Damixa kuuluu ruotsalaiseen Fm Mattsson Mora Groupiin, joka perustettiin yli 150 vuotta sitten Moran kaupungissa Ruotsissa. Innovatiivisuudestaan tunnetun Damixan tarina alkoi vuonna 1932 Odensessa, Tanskassa. Fm Mattsson Mora Groupin tuotemerkit ovat Mora ja Damixa, joiden valikoimista löydät vesikalusteet golfklubille, kotiin, töihin ja mihin ikinä tarvitsetkaan.

Tutustu Damixan laajaan ja värikkääseen vesikalustevalikoimaan Damixan verkkosivuilla, ja löydä lähin myyntipaikkasi laajasta jälleenmyyntiverkostosta.

TrackMan – simulaattorit GoGolf Loungeissa ympäri vuoden

GoGolf Lounge Espoossa on käytössä 11 TrackMan 4 – simulaattoria, joista viisi on sijoiteltu omiin erillisiin tiloihin, jolloin ne ovat erinomaisia mm. kokousten ja pienten tapahtumien järjestämiseen.

GoGolf Lounge Tampereella on käytössä 8 TrackMan 4 -simulaattoria, joista kaksi on omia erillisiä tiloja, jolloin ne toimivat erinomaisesti kokousten ja pienten tapahtumien järjestämiseen.

Varausjärjestelmästämme play.fi/gogolf voit tehdä TrackMan varauksen vähintään yhdeksi tunniksi, enimmäistuntimäärää ei ole.

GoGolf Lounge Espoossa on kertavuorojen lisäksi myynnissä myös TrackMan vakiovuoroja, joista voit tiedustella lisää lounge@gogolf.fi.

Etsi luettavaa