Hyppää sisältöön

BMW GoGolf Loungen yhteistyökumppaniksi – TrackMan-studiossa kokoustaessa yhdistyy työ ja huvi

BMW Business Loungessa kokoustaessa yhdistyvät työ ja huvi.

GoGolf Loungeen on avattu kaksi TrackMan-studiolla varustettua kokoustilaa. Niiden yhteistyökumppanina toimii laadukkaista autoistaan tunnettu BMW.

Euroopan modernein golfin ympärivuotinen harjoittelukeskus avattiin marraskuussa Espoon Keraan.

GoGolfin kehittämä sisäharjoittelukonsepti palvelee sekä pienryhmäharjoittelua että yksittäisiä golfareita. GoGolf Loungessa on käynyt treenaamassa myös European Tourin suomalaisia kärkinimiä.

Viihtyisän sisäharjoittelukeskuksen suosio on ollut avaamisesta lähtien suurta. Siksi jo muutaman kuukauden aukiolon jälkeen harjoittelukeskusta päätettiin laajentaa. Tilaa on laajennuksen jälkeen peräti 1 800 neliömetriä.

”TrackMan-golfsimulaattoreiden suosio on jo ensimmäisinä kuukausina selkeästi ylittänyt odotuksemme. Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja rakennutimme kokouskäyttöön soveltuvat kaksi BMW Business Lounge TrackMan -studiota”, kertoo GoGolf Operations Oy:n toimitusjohtaja Petteri Patjas.

GoGolf Loungen viimeistelty konsepti vakuutti myös BMW Group Suomen. Nyt liike-elämä pystyy yhdistämään myös kokoustoiminnot ja luovan ympäristön.

”BMW on mukana vahvasti golfissa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin, joten halusimme olla mukana myös tyylikkäästi toteutetussa GoGolf Loungessa. Koemmekin golfin kasvavien harrastajamäärien ja kiinnostuksen myötä erinomaiseksi lajiksi asiakaskohtaamisille”, sanoo Maria Hakala BMW:ltä.

TrackMan-lyöntisimulaattorit perustuvat tarkkaan tutkateknologiaan, joka tarjoaa realistisen golfkokemuksen sisätiloissa. Simulaattoreissa peliolosuhteita ja kentän virityksiä voi vaihdella oman mieltymyksen mukaan.

Valittavana on yli 70 täysmittaista ja kymmenen par 3 -kenttää eri puolilta maailmaa. Mukana ovat esimerkiksi legendaarinen Pebble Beach ja Lontoossa sijaitseva Wentworth, jossa pelataan European Tourin lippulaivakilpailu BMW PGA Championship.

BMW Business Lounget on varusteltu laadukkaalla esitystekniikalla. Tilat soveltuvat 4–8 henkilön kokouskäyttöön.

Kokouspaketit on varattavissa sähköpostitse lounge@gogolf.fi ja puh. 09 8190 4830.

BMW Business Lounget ovat varattavissa myös viihdekäyttöön ja niiden varaus onnistuu helposti netissä.

Katso varaustilannetta ja varaa BMW Business Lounge

Etsi luettavaa