Hyppää sisältöön

Black Fridayn parhaat peli- ja majoituspaketit GoGolfilta

Suosi suomalaista, tai vähintään virolaista! Black Friday on loistava hetki sijoittaa itseensä, kavereihin tai parisuhteeseen golfin merkeissä. GoGolfin diileistä löytyy useita erilaisia mielenkiintoisia peli ja majoituspaketteja niin Suomeen kuin Viron kentille.

Miltä kuulostaa viikonloppu Pärnussa keväällä tai kesällä 2020? Entä Tahkolla tai vaikka Yyterin hiekkasärkillä? Muun muassa näitä on tarjolla GoGolfin Black Friday -viikonlopun huipputarjouksissa. 

Erityisesti Pärnun alueen golfdiilit ovat olleet äärimmäisen suosittuja viimeisten vuosien aikana. Lähellä sijaitseva Pärnu tarjoaa kaksi huippukenttää White Beach Golfin ja supersuosioon nousseen Pärnu Bayn muodossa. 

Pärnu Bayn diili Black Fridayssa on 460 € golfloma kahdelle. Suomennettuna 230 euroa henkilö -hintaan sisältyy kaksi kierrosta golfia ja 2 yön majoituksen uudistetussa Estonia Resort Hotel & Spa -kylpylähotellissa sisältäen kylpylä- ja saunaosaston käytön. Diili on toki voimassa vain maanantain ja torstain välillä ennen juhannusviikkoa. 

Toinen suosituista Pärnun tarjouksista pitää sisällään kolme green feeta White Beach Golfin kentälle yhteishintaan 99 euroa. White Beach on monien suosikiksi Virossa noussut tasaisella sijaitseva links/peltokenttä kaupungin kupeessa. Ostamalla molemmat tarjoukset, voi golfloman Pärnussa venyttää parista päivästä jopa viiteen päivään. 

Suomessa tarjolla on monipuolisia golfpaketteja. Tarjontaa löytyy aina Nordcenterista Kainuuseen saakka. Hinnat pyörivät 140 euron ja 270 euron välillä ja kun hintaan sisällytetään pelejä ja majoitusta, ei investointi ole suuri yhteiselle golflomalle kaverin tai puolison kanssa! 

Erityisen huomionarvoinen diili löytyy Nordcenterin suurpaketista. Golfloma kahdeksalle henkilölle sisältäen yön Villassa ja molempien kenttien pelit maksaa kokonaisuudessaan 995€ ja alennusta on peräti 44%! 

Tartu kiinni ja käy hakemassa parhaat lomat parhaaseen hintaan ensi kaudelle. 

Black Friday

Etsi luettavaa