Hyppää sisältöön

Black Friday suosituimmat green feet: Koe Linna Golf ja Tawast Golf samalla matkalla!

Linna Golfin kentän ja palvelujen korkea taso vetävät pelaajia puoleensa

Lähes vierekkäin sijaitsevien kenttien green feet ovat Black Fridayn myydyimpiä tuotteita yhdessä Tahko Golfin, Himos Golfin sekä Kurk + Hills+ Lounge -paketin kanssa .

GoGolfin yhdessä kenttien kanssa rakentamat tuotepaketit green feen osalta ovat myyneet Black Fridayn ensimmäisinä päivinä erinomaista paremmin.  

Kenttien listahintoihin nähden alennnukset ovat huomattavia. Golfin  kasvavan suosion johdosta pelaamisen hintatason on ennakoitu nousevan edellisvuodesta, josta on muutaman hintojaan julkaisseen kentän osalta jo saatu ennusmerkkejäkin.

Hämeenlinnasta suosituimpien listalle mahtuu kaksi kenttää, Linna Golf sekä Tawast Golf. Linna Golfin vetovoima kestää kaudesta toiseen laadukkaan kokonaispaketin ansiosta. Green feen listahinta on suomalaisittain huima, 120 euroa.

Kahden green feen pakettina Linna Golfin pääsee Black Fridayn kautta hankittuna kokemaan lähes puoleen hintaan (64,5 €).

Osta nyt: Linna Golf kaksi green feetä 129 €

Tawast Golf Linnan naapurissa on nostanut profiiliaan kentän  ehostustöiden, maisemoinnin parantamisen ja puden harvennuksen johdosta. Kun kentän kuntokin oli 2020 varsin hyvä, omien ja vieraiden kiinnostus pelaamista kohden vei kierrosmäärät uusiin ennätyslukuihin.

Black Fridayn kahden green feen paketisssa yksikköhinnaksi tulee 34,5 euroa, jota voi lämpimästi suositella.

Osta nyt: Tawast Golf kaksi green feetä 69 €

Vaikka useimmille pelaajille riittää kierros päivässä, Hämeenlinnan matkaan yhdistettynä Linna Golf & Tawast Golf samana tai perättäisinä päivinä yhteishintaan 99 euroa henkilöä kohden on jo hyvä syy suunnata Suomen Tiilaaksoon.  

Tawast Golfin kentällä on tehty onnistuneita puuston harvennuksia maisemoinnin parantamiseksi ja kentänhoidon helpottamiseksi

Tawast Golfin kentällä on tehty onnistuneita puuston harvennuksia maisemoinnin parantamiseksi ja kentänhoidon helpottamiseksi

Lassi Pekka Tilander

Tahko Golfin kaudesta 2021 on ennusteiden ja Black Fridayn myyntien perusteella tulossa todella vilkas. Majoituksen sisältävät golfpaketit ovat laadukkaita ja hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyisiä.

Golfmessujen ja Black Friayn kestomenestyjä ja volyymituote on Tahko Golfin kolmen green feen paketti hintaan 99 euroa. 

Osta nyt: Tahko Golf kolme green feetä 99 €

Himos Golfin kentässä on luonnetta ja kierroksen aikana upeita maisemia.

Himos Golfin kentässä on luonnetta ja kierroksen aikana upeita maisemia.

Teemu Tyry

Kenttänsä kuntoa ja palveluidensa tasoa vuosi vuodelta hurjasti parantava Himos Golf on täsmälleen samalla tuotteella ja hinnalla kivunnut myös suosituimpien listan kärkipäähän. 

Osta nyt: Himos Golf kolme green feetä 99 €

Kurk Golf nousi kauden 2020 aikana jäsenmäärältään Suomen toiseksi suurimmaksi seuraksi

Kurk Golf nousi kauden 2020 aikana jäsenmäärältään Suomen toiseksi suurimmaksi seuraksi

Teemu Tyry

Pääkaupunkiseudulta myydyin paketti on Kurk Golfin sekä Hills Golfin green feet ja yhden tunnin harjoittelun GoGolflin Loungessa  sisältävä paketti hintaan 79 euroa.

Osta nyt: Kurk Golf GF + Hills GF + GoGolf Lounge 1h 79 €

Kaikki GoGolfin Black Friday tuotteet hintoineen löydät täältä.

Etsi luettavaa