Hyppää sisältöön

Black Friday on nyt täällä – hanki ensi kesän pelit jo nyt edullisesti

Black Friday -kampanja on nyt käynnissä ja jatkuu sunnuntaihin 25.11. saakka.

GoGolfin Black Friday -tarjoukset kannattaa hyödyntää, sillä näin halvalla on golfkierroksia et muulloin voi ostaa.

GoGolf toi Black Fridayn green fee -myyntiin vuosi sitten. Nyt nostamme panoksia, sillä GoGolfin verkkokaupasta löytyy entistä enemmän huikeita tarjouksia, jotka suorastaan pakottavat hankkimaan ensi kesän golfkierrokset ja majoituspaketit hullun halpaan hintaan.

Lähes kaikki nyt myynnissä olevat green feet ovat voimassa koko kauden ajan, ja tarjouksia löytyy roppakaupalla. Tässä niistä muutama esimerkki:

Fiksu pelaaja kevään tai kesän Viron-matkalle kannattaa ostaa green fee nyt huippuedullisesti – esimerkiksi kaksi green feetä suositulle Niitväljän kentälle nyt vain 99 € ja niin ikään lähellä Tallinnaa sijaitsevan Golf X Raen green fee maksaa ainoastaan 25 €.

Black Fridaynä myymme myös edullisesti pelioikeuksia. Yksi hyvä vaihtoehto on Suur-Helsingin Golfin kausipelioikeus Luukkiin tai Lakistoon (495 €) sisältäen kuitenkin kaksi green feetä aina toiselle kentälle.

Kesän kotimaan matka perheelle tai kaveriporukalle kannattaa tehdä Tahkolle. Kun majoitus- ja green fee -paketin hankkii jo nyt, säästää selvää rahaa. Neljän hengen kahden yön ja kahdeksan green feen paketti Tahkon upeaan Golden Resortiin maksaa ainoastaan 550 €.

Tässä oli vain pieni otanta GoGolfin Black Friday -tarjouksista, loput löydät verkkokatalogistamme ja Black Friday -sivulta. Tarjoukset tulevat myyntiin aamulla klo 9.

Siirry tästä Black Friday-sivulle tekemään edullisia Black Friday -ostoksia

Etsi luettavaa