Hyppää sisältöön

Älä unohda naistenpäivää: Osta lahjaksi harrastus!

Naistenpäivälahjan voi ostaa myös GoGolfin verkkokaupasta!

Huomenna 8.3.2019 juhlitaan jälleen naistenpäivää! Jos olet sattumalta unohtanut ostaa puolisolle lahjaa, me riennämme apuun. GoGolfin verkkokaupasta voit ostaa paremmalle puoliskollesi vaikka uuden harrastuksen jos hän ei vielä pelaa golfia.

Moni mies herää huomenna aamulla kysymykseen: ”Muistatko mikä päivä tänään on?”. Harmittavan moni ei muista, että perjantaina 8.3 juhlitaan virallista naistenpäivää. Kyseessä on se päivä kun kannattaa muistaa viedä kahvi sänkyyn ja mielellään tuoda kukkia kotiin viimeistään työpäivän jälkeen. 

Lahjan ostaminen jää tässä tapauksessa viime tinkaan jos et ole ympyröinyt huomista kalenteriin. GoGolf haluaa toivottaa loistavaa naistenpäivää ja vinkata hyvästä lahjaideasta: Päivässä golfariksi kurssi hintaan 59 euroa! 

Kyseiseen tuotteeseen kuuluu etuja yli sadalla eurolla ja hintaan kuuluu myös uusi harrastus: Golf. Toki Päivässä golfariksi -kurssille ovat tervetulleita jo lajia harrastavat, joille perusasioiden kertaus saattaisi kauden alussa olla tarpeen! 59 eurolla saa monen tunnin opetusta, boksin palloja ja GoGolf -jäsenyyden. 

Kursseja järjestetään suurimmaksi osaksi Kurk Golfissa Kirkkonummella. Opetuksesta vastaa muun muassa Antti Vaalas ja muut PGA:n kouluttamat ammattilaiset. 

Hyvää naistenpäivää, ei muuta kun shoppailemaan lahjoja GoGolfin shopista! 

Lahjavinkit löydät täältä: gogolf.fi/naistenpäivä

Etsi luettavaa