Wikström kahdeksas ja Sanna Nuutinen kymmenes Saudi-Arabiassa: ”Kroppani huutaa vapaapäivää”

Ursula Wikström on äitynyt kauden lopulla hyvään vireeseen.

Sanna Nuutinen ja Ursula Wikström sijoittuivat kymmenen joukkoon Saudi-Arabiassa pelatun kilpailun henkilökohtaisessa sarjassa. Kisan voitti Ladies European Touria tällä kaudella dominoiva Emily Kristine Pedersen.

Ursula Wikström sijoittui kahdeksanneksi Saudi International -kilpailun henkilökohtaisessa sarjassa. Kisan yhteydessä pelattiin myös joukkuekilpailu, jossa Sanna Nuutisen joukkue oli kuudes. Henkilökohtaisessa sarjassa Nuutinen sijoittui kymmenenneksi.

Kisan voitti tanskalainen Emily Kristine Pedersen, joka dominoi Ladies European Tourin rankingia. Pedersenin voittotulos oli -14. Wikström pelasi kaksi viimeistä kierrosta pelaajista toiseksi parhaiten, vain lyönnin Pederseniä heikommin. Hänen yhteistuloksensa oli -7 (75-67-67).

Saudi-Arabiassa pelattiin putkeen kaksi kilpailua, ja 40-vuotias Wikström päivitteli hieman pelitahtia Instagram-päivityksessään.

”Seitsemän kierrosta kilpagolfia kahdeksaan päivään. Kroppani huutaa vapaapäivää”, Wikström päivitteli.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön ursula wikström (@ursulawikstrom) jakama julkaisu

Wikström on päässyt marraskuussa hyvään vireeseen heikosti sujuneen kauden alun jälkeen. Kuudessa ensimmäisessä kisassa hän putosi cutista, mutta kahdessa viimeisessä sijoitukset ovat olleet 26. ja nyt siis 8:s.

Myös Sanna Nuutinen voi olla tyytyväinen tämänviikkoiseen kilpailuun. Hän johti kilpailua avauskierroksen jälkeen, mutta vaikka kaksi viimeistä kierrosta eivät sujuneet yhtä hyvin, Nuutinen onnistui pitämään paikkansa kympin sakissa ja kipuamaan kiertueen rankingissa pykälän. Hän on nyt listalla kahdeksas.

Kautta on vielä jäljellä enää kilpailu, jossa hänellä on mahdollisuus nousta kaikkien aikojen korkeimpaan suomalaissijoitukseen rankingissa. Nyt parasta LET-ranking-sijoitusta pitää hallussaan Minea Blomqvist-Kakko, joka sijoittui vuonna 2004 kokonaiskilpailussa seitsemänneksi.

Aurinkorannikolla pidettävä finaalikisa pelataan jo ensi viikolla. Ylivoimaisena ykkösenä kauden päätöskisaan lähtee Pedersen, joka on pelannut häikäisevän kauden.

Tanskalaisella on tältä kaudelta jo kolme ykkössijaa, joista kaksi tuli Saudi-Arabian perättäisissä kisoissa. Lisäksi hän sijoittui toiseksi LPGA:n ja LET:n yhteiskisassa Scottish Openissa ja 11:nneksi major-kisa Women’s Openissa.

Pedersenin kipparoima joukkue voitti myös tämänviikoisen kisan yhteydessä käydyn joukkuekisan.