Hyppää pääsisältöön

Lähde golflomalle Viron upeille kentille

Estonian Golf & Country Club

Hengästyttävän upeasti Viron pohjoisrannikon muotoja mukailevat kentät eivät jätä kovintakaan kenttäbongaria kylmäksi. Pitkät heinikot reunustavat neljä kertaa peräkkäin Manner-Euroopan top 100 -kenttien joukkoon valitun Sea Coursen jokisuistossa kumpuilevia väyliä ja luovat ainutlaatuisen maiseman. Links-henkinen 9-reikäinen Stone Course puolestaan kulkee ikivanhojen siirtolohkareiden ja kiviaitojen lomassa. www.egcc.ee/en/

Kenttäsivu

Niitvälja Golf

18-reikäistä puistokenttää kuvaavat ennen kaikkea kaunis luonto, puhtaat metsät ja runsaat vesistöt, jotka yhdessä takaavat erinomaisen golf-elämyksen.

Vesiesteet tuovat haasteita Saare Golfiin.

Saare Golf

Saare Golfilla on tarjottavanaan 18-väyläinen championship-tason kenttä, joka sijaitsee vain kävelymatkan päässä ainutlaatuisesta Kuressaaren piispanlinnasta sekä kaupungin keskustasta, hotelleista ja kylpylöistä. Golfkenttää ympäröivät kuvankauniit maisemat tekevät siitä takuulla mieleenpainuvan. Kentän nykyaikainen suunnittelu puolestaan tarjoaa haastetta kaikentasoisille pelaajille.

Pärnu Bay Golf Links

Pärnunlahden kullankeltainen heinikko reunustaa taidokkaasti sheipattuja väyliä, jotka kumpuilevat kuin olisivat olleet aina osa Viron kaunista lounaisrannikkoa. World Golf Awards valitsi modernin links-kentän vuonna 2016 Viron parhaaksi ja asetti sen ehdolle maailman parhaaksi uudeksi kentäksi. Hulppean moderni design-klubitalo on näkemisen arvoinen. Pohjois-Euroopan uusimman kentän on suunnitellut Lassi Pekka Tilander. Pärnu Bay sijaitsee Pärnunlahden rannalla Tahkurannassa, vain vartin matkan päässä Pärnun keskustasta. Tallinnasta ajomatkaa kertyy pari tuntia. Lue lisää www.parnubay.com.

Kenttäsivu

 

White Beach Golf

White Beach Golf yhdistää paljaiden links-kenttien ja vehreiden puistokenttien parhaita puolia Lounais-Viron rannikkomaisemiin. Dyynimäiset kummut, vesistöt ja runsas puusto muistuttavat yhtä aikaa Briteinsaarista ja Keski-Euroopasta. Pehmeät raffit ja samettiset väylät miellyttävät pelaajia taitotasosta ja iästä riippumatta. White Beach Golf sijaitsee Pärnussa, Lounais-Virossa. Tallinnasta matkaa kertyy puolitoista tuntia. www.wbg.ee/fi

Kenttäsivu

Otepää Golf

Monipuolisin golfloma- ja seminaarikeskus Virossa, jossa niin yksityshenkilöillä kuin myös yrityksillä on mahdollisuus järjestää monenlaisia tapahtumia samoin kuin golfiin liittyviä tapahtumia. Otepään Golfkenttä on ainutlaatuiseen luonnonympäristöön perustettu golfkeskus, mikä toimii ympäri vuoden. Kenttä saa ainutlaatuisuutensa mielenkiintoisesta, luonnon muotoilemasta kauniista ympäristöstä. Jännitystä ja haasteita tarjoavat golfväylät sopivat sekä aloittelijoille, harrastajille että ammattilaisille. Lu lisää www.otepaagolf.ee.

Kenttäsivu

Nämä diilit ostettavissa koko kauden

Pyydä tarjous Viron golfmatkasta