Hyppää pääsisältöön
Miguel Ángel Jiménez putteri oli kuumana lauantaina. Hän otti aiemmin tänä vuonna uransa ensimmäisen seniorien major-voiton.
Getty Images

Video: Onko tässä viilein tuuletus pitkään aikaan – Jiménez johtaa seniorien The Openia

Seniorien The Open ratkeaa tänään golfin kehdossa. Kärjessä päätöskierrokselle lähtee suosittu Miguel Ángel Jiménez.

Suurta onnistumista golfissa ei aina tarvitse juhlia villisti – ainakin jos omaa Miguel Ángel Jiménezin karisman.

Espanjalainen johtaa Skotlannin St Andrewsissä pelattavaa seniorien The Openin ennen päätöskierrosta kahdella lyönnillä, ja eilen tuulisissa olosuhteissa pariin pelaaminen oli suuri saavutus.

Se vaati yleisön suurelta suosikilta, ja Mekaanikko-lempinimeä tottelevalta espanjalaiselta nähtiin muun muassa tällaisia suorituksia.

Jiménez on ottanut mallia tuuletukseensa legendaariselta Chi Chi Rodriguezilta, jolla oli tapana miekkailla putterillaan onnistumisen jälkeen, ennen kuin laittoi sen tuppeen. Tällä videolla Rodriguez näyttää, kuinka tuuletus tehdään ilman, että murtaa peukalonsa – näinkin on fanipalautteen perusteella kuulemma käynyt.

54-vuotiaan Jiménezin johto itse kisassa on kaksi lyöntiä, mutta voitto on kaikkea muuta kuin selvä. Hänen takanaan vaanii nimittäin sellaisia nimimiehiä kuin Bernhard Langer, Tom Watson, Tom Lehman ja Kirk Triplett, jotka ovat kahden tai kolmen lyönnin päässä kärkimiehestä.

Ruotsin Jarmo Sandelin käväisi eilen jo toisena, mutta neljä bogia seitsemään viimeiseen reikään pudottivat hänet jaetulle 11. sijalle ja neljän lyönnin päähän Jiménezistä. Hänen kanssaan samaa sijaa jakaa muun muassa Colin Montgomerie.

Tulospalvelu

Kilpailu voi seurata suorana Viasatilta ja Viaplayltä

GoGolf suosittelee