Hyppää pääsisältöön
Vantaan uuteen sisäharjoittelupaikkaan tulee neljä Trackmania.
Handout

Vantaalle avataan uusi sisäharjoittelutila – tilaa voivat käyttää kolmen golfkentän pelaajat

Pääkaupunkiseudulle avataan marraskuussa uusi golfin sisäharjoitustila. Halliyhtiön perustajayhteisöt ovat Suur-Helsingin Golf, Keimola Golf ja Nurmijärvi Golf.

Suur-Helsingin Golf, Keimola Golf ja Nurmijärvi Golf avaavat uuden 850-neliöisen harjoitustilan Vantaankoskelle, Sanoma-WSOY:n painotalon tiloihin. Tiloihin tulee kahdeksan lyöntipaikkaa, neljä Trackman-simulaattoria, puttigriini, 9-reikäinen lähipelirata ja bägivarasto. Lounge-tilassa voi katsoa Viasatin golfkanavia.

Harjoitustilan käyttäjiksi pääsevät vain perustajayhteisöjen jäsenet ja osakkaat, ostamalla vuosikäyttöoikeuden. Myyntiin tulee kahdenlaisia oikeuksia, joko arkipäiville ennen klo 15 tai kokoaikaisesti 24/7. Molemmat paketit antavat vapaan käyttöoikeuden tilan kaikkiin palveluihin vuoden ympäri ja lisäksi samassa rapussa olevaan Sanomalan kuntosaliin.

”Yhteisen harjoitustilan haku on ollut päällä jo parin vuoden ajan, siitä lähtien, kun päätimme Keimolan ja Nurmijärven kanssa yhdistää junnujemme harjoittelun”, kertoo SHG:n toimitusjohtaja Jarkko Raski.

”Hyvällä paikalla olevia, monipuolisia ja järkevän hintaisia treenitiloja ei tahtonut löytyä, joten päätimme ratkaista ongelman itse. Tavoitteena on nostaa seurojemme junnuvalmennus uusien tilojen ja yhteisten ikäluokkaryhmien myötä aivan uudelle tasolle. Ja samassa yhteydessä syntyi seurojemme muillekin jäsenille huikea paikka treenata ja nauttia tutusta golffariyhteisöstä vuoden ympäri.”

Perustajien yhteisöt käynnistävät harjoitustilan ennakkomyynnin tällä viikolla. Kokoaikainen käyttöoikeus maksaa 36 euroa kuussa ja arkipäivien käyttöoikeus 28 euroa. Hieman edullisemmin selviää, jos maksaa käyttömaksun kerralla. Tuolloin hinnat ovat 400 euroa ja 300 euroa.

”On todella hienoa päästä tarjoamaan yhdessä Keimolan ja SHG:n kanssa golfyhteisöjemme jäsenille näin ainutlaatuinen harjoitustila. Tällainen neljän Trackmanin kokonaisuus on Suomessa ainutlaatuinen, ja Trackman onkin kiinnostunut hyödyntämään sitä showroominaan”, Nurmijärvi Golfin toimitusjohtaja Esa Meriläinen.
toteaa.

Yksittäinen golfyhteisö ei saisi tämänlaajuista hanketta kasaan. Harjoitushalli nostaa meidän kolmen golfyhteisön profiilia melkoisesti. Erotumme palveluiden osalta yhä enemmän suhteessa muihin golfyhteisöihin,” toteaa Keimola Golfin toimitusjohtaja Pekka Palmunen.

”Kykenemme tarjoamaan pelaajalle jäsenmaksun kylkeen aitoa lisäarvoa pienellä rahalla. Samalla annamme kehitysruiskeen golfin ympärivuotiseen harrastamiseen. Olen varma, että harjoitushalliin löytävät tiensä myös aivan uudenlaiset pelaajaryhmät, esimerkiksi hallin simulaattoreissa järjestettäviin kisoihin. Jännityksellä seuraan tilannetta missä Keimolan, Lakiston, Luukin ja Nurmijärven klubien käyttäjät siirtyvät talveksi saman katon alle. Siinä on mahdollisuuksia vaikka mihin,” Palmunen sanoo.

GoGolf suosittelee