Hyppää pääsisältöön
Tältä näyttää Titleistin uusi TS4-draiveri.
Titleist

Titleist yllätti – julkisti jälleen uuden draiverimallin

Titleistin uusi TS4-draiveri tuottaa vähemmän spinniä ja siinä on pienempi lapa kuin TS2- ja TS3-malleissa.

Välinevalmistaja Titleist tunnetaan siitä, että se julkaisee uusia draivereita kahden vuoden välein.

Eilen yhdysvaltalaismerkki teki poikkeukseen sääntöön ja ilmoitti tuovansa myyntiin uuden Titleist TS4 -draiverimallin. Viime syksynä se esitteli uudet TS2- ja TS3-draiverit, joille uutukainen on sukua.

Uusi malli poikkeaa TS2:sta ja TS3:sta siinä, että se tuottaa vähemmän spinniä. Salaisuus tässä on se, että mailan painopiste on edempänä ja alempana kuin viime syksyllä julkaistavissa versioissa. Tuloksena on merkin mukaan purevampi ja pidempi lentokaari.

Titleist TS4 -malli, joka on kooltaan hivenen pienempi (430 kuutiosenttiä), otetaan ensimmäistä kertaa peliin tällä viikolla pelattavassa Valero Texas Openissa.

"TS-draiverit ovat ylittäneet odotuksemme sekä kiertueella että pelaajien keskuudessa ympäri maailmaa", Titleistin markkinointijohtaja Josh Talge kertoo tiedotteessa. "Mitä tulee draiverien suorituskykyyn Titleistin TS-mailat ovat osoitus siitä, että draivereissa kyseessä ei ole enää yhden tai kahden hevosen välinen kisa."

Talgen mukaan uusi TS4-draiveri tuottaa poikkeuksellisen pallonlähtönopeuden, vaikka se tuottaa todella vähän spinniä.

"Tietty osuus golfareista haluaa juuri tällaisen draiverin", Talge uskoo.

Titleistin haasteena aiempina vuosina oli se, että jäi jälkeen lyöntipituuksissa kovimmille kilpailijoilleen. Sen takia se käynnisti TS-projektin (TS on lyhenne sanoista Titleist Speed), joka näyttää nyt kantavan hedelmää.

Tiedotteen mukaan Titleistin TS-draiverit ovat nyt tour-pelaajien keskuudessa suosituimmat mailat. GoGolf testasi mailoja aiemmin, eikä kyseessä ole pelkästään markkinointipuheista.

Lue testijuttumme TS2- ja TS3-mailoista täältä.

GoGolf suosittelee