Hyppää pääsisältöön
Tiger Woods kierteli tyttöystävänsä kanssa kenttää viime syksyn Presidents Cupissa varakapteenina

Tiger Woodsista Presidents Cupin kapteeni vuonna 2019?

Vahvistamattomien tietojen mukaan Tiger Woods tulee olemaan USA:n Presidents Cup -joukkueen kapteeni Melbournessa vuonna 2019.

Tiger Woodsista tullaan leipomaan Golf.com -sivuston tietojen mukaan USA:n Presidents Cup -joukkueen kapteeni seuraavaan ottelusarjaan. Tieto tullaan vahvistamaan tiistaina jos tiedot pitävät paikkansa. 

Woodsin nimitys on tavallaan erittäin ymmärrettävä, mutta toisaalta ajoitus on erikoinen. Tiger oli vahvasti mukana ja nautti varakapteeniudestaan USA:n voittaessa kisan ylivoimaisesti vuoden 2017 syksyllä. 

Kapteenina Woods on varmasti parasta A-luokkaa, mutta viimeaikaiset esitykset viittaisivat Tigerin tavoitteellisuuteen mahtua myös itse kisajoukkueen pelaavaan kokoonpanoon. Toisaalta mikäs sen mahtavempi asia TV-katsojille kuin itse pelaava kapteeni nimeltä Tiger Woods. 

Kansainvälisen joukkueen kapteeniksi tullaan sivuston mukaan nimeämään Ernie Els. Kapteenit kävivät vuonna 2003 upean kolmen reiän uusinnan Cupin voitosta Sun Cityssa Etelä-Afrikassa. Silloin aika ja valo loppuivat kesken ja ottelusarja päätettiin tasapeliin. 

Vuoden 2019 Presidents Cup pelataan Royal Melbournen kentällä. USA on dominoinut viime vuodet ottelusarjaa. 

Lähde: Golf.com

GoGolf suosittelee