Hyppää pääsisältöön
Tiger Woods on voittanut Memorial Tournamentin viisi kertaa. Bryson DeChambeau on puolustava mestari.
Getty Images

Tiger pukee numerolapun jälleen ylleen – saa peliseuraukseen DeChambeaun ja Rosen

PGA Tourilla on jälleen sähköä ilmassa, kun Tiger Woods on kilpailussa mukana.

Tiger Woods palaa kisakentälle karsiutumiseen päättyneen PGA Championshipin jälkeen, sillä hän ottaa osaa torstaina käynnistyvään Memorial Tournamentin.

Woods pelaa samassa ryhmässä Bryson DeChambeaun ja Justin Rosen jälkeen. Koko kolmikko mahtuu maailmanlistalla kymmenen parhaan joukkoon.

Tigerille Muirfield Village on tuttu kenttä, sillä hän on voittanut Memorial Tournamentin peräti viisi kertaa. Viime vuonna hän sijoittui jaetulle 23. sijalle. Kisan voitti tuolloin DeChambeau, joka päihitti Kyle Stanleyn ja Ben Anin  pudotuspelissä.

Myös Rose kuuluu kisan entisiin voittajiin. Hän voitti kisan vuonna 2010, ja se oli hänen ensimmäisen voittonsa PGA Tourilla.

Jack Nicklausin perustama ja isännöimä kilpailu on houkutellut jälleen mukaan erittäin nimekkään kilpailijajoukon, vaikka maailmanlistan kärkikaksikko Dustin Johnson ja Brooks Koepka ovatkin poissa kisasta. Toisen mielenkiintoisen peliryhmän muodostavat Rory McIlroy, Jordan Spieth ja Justin Thomas, joka tekee paluun kisakentille loukkaantumisen jälkeen.

Maapallon itäpuolella seurataan mielenkiinnolla puolestaan flightia, jossa pelaavat australialaiset Jason Day ja Adam Scott sekä Japanin Hideki Matsuyama.

Kisa käynnistyy torstaina.

GoGolf suosittelee