Hyppää pääsisältöön
Kim Koivu ei saanut kirittyä itseään 35 parhaan joukkoon ennen sunnuntaita
Getty Images

Suomalaiset katsomoon Australiassa

Suomalaisten pelit päättyivät lauantaihin Melbournessa käytävässä ISP Handa Vic Openissa. Niin Kim Koivu kuin Ursula Wikström jäivät lopulta sijoille ynnä muut muutaman lyönnin marginaaleilla.

ISP Handa Vic Openin konseptissa vain 35 parasta pelaajaa miesten ja naisten kisoista jatkoivat sunnuntain peleihin. Niin Kimin kuin Unskin osalta haave 35 parhaan joukkoon mahtumisesta jäi lopulta kohtalaisen kauas. 

Kim Koivu ei saanut tulosta aikaan Beach Coursella. Avauskierroksen tulokseen 66 Creek Coursella pelannut Koivu jatkoi tuloksin 72-74 päätyen yhteistulokseen -4 ja sijalle 56. Mukaan lähtee muutamia pisteitä Race to Dubaihin ja muutama tuhat euroa. 

Kolmannella kierroksella birdiehanat olivat tukossa. Koivu teki kolme bogia väylien 8-14 aikana ja päivän ainoan birdien 15:nnellä. Jatkoon olisi vaadittu todennäköisesti kolme lyöntiä parempi tulos. 

Ursula Wikström pelasi kolmannen kierroksen tulokseen 75 (+3). Kun kierros on vielä kesken, oikeuttaa yhteistulos +3 sijaan 46. Lyönninkin parempi tulos olisi voinut riittää vielä mukaan sunnuntaille. 

Miesten kisaa johtaa Wade Ormsby (-14) ja naisten kärjessä on Kim Kaufman (-10)

GoGolf suosittelee