Suomalaiset hyytyivät: Voitosta luvassa upea taisto?

Rory ja Haotong kättelivät viimeisen kierroksen alkaessa

Mikko Ilosen ja Mikko Korhosen viikonloppu ei tuonut hurraa-huutoja. Molemmat jäivät jatkoonpäässeiden häntäpäähän. Voitosta sen sijaan saatetaan saada klassinen taistelu, jota seurataan erityisesti Kiinassa suurella mielenkiinnolla!

Mikko Ilonen (-7) ja Mikko Korhonen (-6) jäivät sijoille 57 ja 61 Dubai Desert Classicissa. Ilosen kumi puhkesi kolmannen kierroksen heikkoon loppuun, Korhonen taiteili kilpailussa peräti neljä tuplabogia.

Ilosen sarja oli lopulta 68-70-71-72. Korhosen vastaava 68-71-70-73. Molemmat kuittaavat viikosta noin kymppitonnin korvauksen. Ilonen niputti tapahtuman seuraavasti:

”Viimenen kierros muistutti enemmän 18 erästä painimatsia kun mukavaa aamupäivä kävelyä helpohkolla kentällä.

Olosuhteet tarjosivat kasteen kerääjille taas hyvää skoorauskeliä. Mutta oma geimi yski alusta alkaen ja par tuloksien eteen sai paiskia hommia ihan olan takaa.

Päivän tulos oli 72, kovin ansaittu. Tämä oli grindaamista parhaimmillaan. Posia oli että en lähteny omasta gamepläänistä pois vaikka tulosta ei tullut. Kärsivällistä menoa ja se palkittiin hyvällä pöödillä vimosella, kahella niskaan ja 2 puttia.

Siihen loppu tämän viikon seikkailu. Loppupäivä nautitaan vielä valosta ja huomena nokka kohti härmää. On hieno tulla käymään kotona.”

Kärkitaistelussa tunnetta!

Kärjessä sen sijaan pelataan tiukasti voitosta. Rory McIlroy (-20) ja Haotong Li (-20) käyvät kovaa taistelua voitosta. Kaulaa kolmantena olevaan Alex Levyyn on toki vain kaksi lyöntiä. Kolme näyttävää pelaajaa näyttäisi kuitenkin ratkaiseva kisan voiton.

McIlroy ei ole voittanut kilpailua sitten vuoden 2016 syyskuun. Haotong Li on noussut Kiinan golfin suurimmaksi mannekiiniksi The Openin kakkossijan myötä ja Alex Levy pyrkii vakuuttamaan kapteeni Björniä paikasta Pariisin Ryder Cupiin. Kolmen nälkäisen pelaajan seuraaminen on parasta sunnuntaiviihdettä!

Viimeistä kierrosta on pelattu kärkiparin osalta kuusi reikää (12.03). Viasat Golf ja Viaplay näyttävät jännittävän kilpailun ratkaisun suorana lähetyksenä.