Hyppää pääsisältöön
ANTALYA GOLF CLUB

Sirene Belek - Viiden tähden golflomailua

Belekistä on kasvanut golfparatiisi. 14 golfkenttää ja korkeatasoiset hotellit luovat huippuolosuhteet niin klubi- kuin ammattilaisgolfarille. Antalya Golfin yhteydessä sijaitseva Sirene Belek -hotelli on alueen kärkeä.

Sirene Belek -hotelliin liitetty Antalya Golf Club on Belekin johtava golfklubi. Sen upeat PGA Sultan ja Pasha -kentät ovat useilla listoilla koko Turkin kenttien eliittiä.

Molemmat kentät kiertelevät metsän siimeksessä. Kristallin kirkkaiden vesiesteiden ja hiekkaesteiden vuoksi golfari joutuu olemaan hyvin tarkkana.

Sultan-kentällä pelaaja pääsee valitsemaan usein riskin ja turvallisemman pelitavan välillä. Vesien ylitykset ja rohkeat ratkaisut voivat tuottaa nopeasti kovaa tulosta, mutta tällä kentällä se voi myös tuhota pelin.

Kentistä lyhyempi ja helpompi on Pasha, joka on ehtinyt jo kypsään ikään. Puistomainen kenttä on David Jonesin (European Golf Design) suunnittelema rento kokonaisuus. Vesi on voimakkaasti mukana pelissä, mutta kentälle mahtuu muutama lyhyt par 4 -reikä, joissa tulosta pääsee tekemään hieman helpommalla.

5 tähden hotellissa viihtyvät kaikenikäiset

Sirenen hotelli sijaitsee Välimeren rannalla, golfkenttien läheisyydessä. Hotellissa huoneet ovat tilavia ja korkeatasoisia. Osassa huoneista pääsee nauttimaan upeista Välimeren maisemasta.

SireneBelekspaweb.jpg

SIRENE BELEK

Hotellin kylpyläosasto on suuri, ja sen sisä- ja ulkoaltaissa jaksaa uiskennella ja nauttia kylvyistä golfkierroksen jälkeen pidempäänkin. Lapsille ja lapsenmielisille löytyy myös omat alueet liukumäkineen. Spa-osastolla pääset nauttimaan niin perinteisestä kuin turkkilaisestakin saunasta. Hamam- että spa-hoitoja on tarjolla yllinkyllin.

Jos golfin ja uinnin jälkeen jää vielä energiaa, resortin alueelta löytyy upea jalkapallokenttä, jossa on käynyt harjoitusleirillä nimekkäitä joukkueita. Luonnollisesti täältä löydät myös tenniskenttiä ja tähän soveltuvat harjoittelumahdollisuudet.


All-inclusive hotellissa nautit olostasi yksin, kunto- tai perhelomalla tai vaikka klubisi kevät- tai syysmatkalla. Jos hiekkarannan, golfin ja huippuhotellin jälkeen vielä kaipaat, läheisestä kylästä löydät lisää hyviä ravintoloita ja shoppailumahdollisuuksia.

Milloin kannattaa matkustaa?

Golfkentät ovat Belekissä avoinna ympäri vuoden, mutta paras aika matkustaa on syys-kesäkuussa.

Kesällä lämpötila voi nousta olla hieman turhan korkea, mutta golfkentät ovat silloinkin huippukunnossa. Talviset aamut joulu-tammikuussa voivat olla melko viileitä, mutta päivälämpötila on yleensä suomalaiseen makuun sopiva.

Suomalaiset matkustavat tänne pääasiallisesti kotimaan golfkautta pidentämään.


 

GoGolf suosittelee

GoGolf suosittelee