Hyppää pääsisältöön
Leijjonajahtiin Etelä-Afrikassa! Sami Välimäelle ei jää turhaa aikaa pohtia, miltä elämä European Tourin kortin haltijana tuntuu.
Antero Lindell

Sami Välimäki suureen manageritalliin - muun muassa Rory McIlroy aloitti uransa samassa firmassa

Sami Välimäen potentiaalista kertoo jotain se, että yksi Euroopan tunnetuimmista manageritoimistoista halusi hänet talliinsa. Samassa manageritoimistossa on nykypelaajista muun muassa Matt Wallace, Justin Harding ja George Coetzee.

Sami Välimäen ammattilaisura on käynnistynyt vahvasti Pro Golf Tourilla, jossa hän nappasi Marokossa jo uransa avausvoiton. 20-vuotias Välimäki oli amatöörien maailmanlistan kymmenen parhaan joukossa ennen siirtymistään ammattilaiseksi. 

Välimäki kertoo ISM:n tiedotteessa olevansa luonnollisen innoissaan yhteistyöstä. 

"Olen hyvin innoissani yhteistyöstä ja toivon tästä tulevan pitkä yhteinen tarina", Välimäki kertoi lyhyessä tiedotteessa. 

Yleensä yhteistyö manageritoimiston kanssa tarkoittaa sponsorihankinnan ulkoistamista, mahdollista brändin rakennusta ja parhaimmassa tapauksessa kutsuja turnauksiin. Välimäen osalta lottovoitto olisi jos ISM saisi hommattua hänelle muutamia startteja European Tourin osakilpailuihin. 

ISM:n on perustanut legendaarinen Chubby Chandler, joka pelasi itsekin pitkän uran European Tourilla. Chandler on tuttu näky European Tourin kisoissa seuraamassa suojattejaan.

GoGolf suosittelee