Roope Kakolle paras sijoitus pariin vuoteen

Roope Kakko onnistui sunnuntaina Ranskassa erinomaisesti.

Roope Kakko nousi 20 parhaan joukkoon Challenge Tourin kilpailussa Ranskassa.

ROOPE KAKON peli on menossa parempaan suuntaan. Kakko on sijoittunut Le Vaudreuil Golf Challengessa jaetulle 17. sijalle, mikä on hänelle paras sijoitus kahteen vuoteen.

Edellisen kerran espoolainen oli yhtä korkealle tulosluettelossa vuonna 2016, kun hän sijoittui Paul Lawrie Match Playssä niin ikään 17:nneksi. Kakko pelasi tuolloin European Tourilla

Ranskassa Kakko, 36, nousi upeasti päätöspäivänä 13 sijaa pelattuaan turnauksen parhaan kierroksensa. Kakko oli hyvässä vireessä myös lauantaina. Hänen yhteistuloksensa kisassa oli -8 (70-71-68-67).

Sunnuntain kierroksella Kakko teki ainoastaan yhden bogin. Se tuli kolmannelle reiälle. Birdiet hän iski rei’ille viisi, kuusi, 12, 14 ja 17.

KISAAN OSALLISTUIVAT Suomesta myös Oliver Lindell ja Linus Väisänen. Molempien kohtaloksi koitui kuitenkin putoaminen viikonlopun kierroksilta.

Kisan voitti Englannin Richard McEvoy tuloksella 18 alle parin.