Hyppää pääsisältöön

Caddiemaster

02000-4653

Asiakaspalvelun arkisin klo 10–18

Roope Kakolta jäi Ranskassa huippukierrokset tulematta.
Getty Images

Roope Kakolla nihkeä päätös Ranskassa

Sekä Roope Kakko että Tapio Pulkkanen päättivät Hauts de France Openin vaatimattomiin päätöskierroksiin.

Roope Kakko päätyi sijalle 46 Ranskassa pidetyssä Challenge Tourin osakilpailussa Hauts de France Openissa. Kakko pelasi päätöspäivän tulokseen kolme yli parin ja sai kotiinviemisiksi palkintorahaa tasan tuhat euroa.

”En saanut parastani irti. Challenge Tour on tulosten perusteella minun kiertueeni tällä hetkellä, mutta pään sisällä käyn asiasta isoa taistoa. Mieli ei ole täysillä mukana ja siinä on iso rasti koluttavana”, Kakko kertoi.

Kesä-heinäkuu on European Tour-kilpailujen puolesta hiljaisempaa, sillä Kakon tämän hetken kategorialla ei irtoa sisäänpääsyä pääkilpailuihin.

”Challenge Tourin osalta puntaroin kisaohjelmaa, seuraavan viikon taisto jää kuitenkin väliin”, hän jatkoi.

Toisen suomalaisen, Tapio Pulkkasen, viikonlopun suoritus riitti jaetulle sijalle 14. Yhteistulokseen yksi alle parin päätynyt Pulkkanen kuittasi palkintorahoja 2800€.

Kilpailun voittoon pelasi kotiyleisön ilahdukseksi isäntämaan Julien Guerrier (-7), joka pelasi päätöskierroksen yksi alle parin. Kotimaassa voittaminen maistui 31-vuotiaalle Guerrierille maukkaalle.

"Uskomaton fiilis. Olen yrittänyt voittaa Challenge Tourilla vaikka kuinka kauan, ja nyt vihdoin tein sen ja vielä kotiyleisön edessä", Guerrier iloitsi.

 

Lopputulokset