Hyppää pääsisältöön

Kenttäesittely

Ringside Golf panostaa pelaajien viihtyvyyteen ja kentän hyvään kuntoon.

Kokonaan oma juttunsa on ”Rinkun” mahtava yhteishenki, josta myös vieraspelaajat saavat osansa niin kentällä kuin klubillakin. Esimerkiksi saunatilat ja ulkoporeallas ovat kaikkien käytössä. Jäsenyyden houkuttelevuutta lisää entisestään se, että huokeaan hintaan sisältyy yksi green fee.

Kenelle sopii

Espoo Ringside Golfissa on erinomainen mahdollisuus tehdä hyvä tulos, ja se sopii hyvin myös aloittelijoille. Varsinkin ensimmäiset 12 reikää ovat helppoja, mutta bermudan kolmiona tunnetut reiät 13–15 tarjoavat haasteita myös hyville pelaajille. Kentän vaikeusastetta lisäävät nopeat ja kaltevat viheriöt, jotka vaativat tarkkuutta ja kärsivällisyyttä.

Missä sijaitsee

Kenttä sijaitsee Espoossa, lähellä Kehä III:sta, vain 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Moni seuran jäsen asuu lähellä tätä junioripelaajiin suopeasti suhtautuvaa kenttää, joka järjestää myös iltapäiväkerhotoimintaa alueen koululaisille.

Ringside Golfin väylät 13-15 ovat "uuden vesiesteen" vallassa

Tiesitkö että…

……Ringside Golfissa mestaruuskisat ovat jäsenille ilmaisia.

Uutiset

huhtikuu 13, 2016
Kenttä avataan kesägriineille klo 14. Golfboxin ajanvaraus avataan ja otetaan käyttöön keskiviikkona klo 13, jolloin voi alkaa varaamaan peliaikoja normaalin ajanvarauksen puitteissa. Kenttä on keskiviikkona aamulla avoinna talvigriineille klo 9-13, mikäli kenttä ei ole kuurassa.
Phone
Osoite
Nurmikartanontie 5
02920 Espoo
Suomi