Hyppää pääsisältöön
Tapio Pulkkanen tulee olemaan tärkeä palanen Callawayn markkinointia vuonna 2018

Pulkkasen hattuun Callawayn logo

Tapio Pulkkasen yhteistyösopimus Callawayn kanssa julkaistiin hiljattain. Kotkalainen tulee olemaan osa suuren brändin mainoksia tulevan vuoden aikana.

Tapio Pulkkanen vietti marraskuussa Lontoossa kuvauspäiviä Callawayn kanssa. Lähinnä merkin vaatemallistoa promoava Pulkkanen teki diilin, joka pitää sisällään myös 14 mailan sopimuksen. Jokainen maila bägissä on yhtiön valmistama. 

Callaway sai diilillä myös kenties himoituimman mainospaikan - Tapsan hatun. Vielä ei selvinnyt, aikooko Callaway valmistaa tai hommata Pulkkaselle pelihatut, vai jatkaako Pulkkanen oman kokoelmansa keräilyä ja logojen liimaamista uusiin hattuihin. Kenties Pulkkanen "hat collection" on tulevaisuudessa Callawayn vaatemallistojen uusi hittituote. 

Pulkkanen joutuu vaihtamaan ainoastaan yhden mailan sopimuksen puitteissa. Viime kaudella bägissä oli puu-3, joka ei ollut Callawayn merkkinen. Kaikki muut mailat olivat oikeaa sarjaa jo valmiiksi. Draiveria Pulkkanen ei ole vielä vaihtamassa. Viime vuonna bägiin löytänyt Epic ei mene hevillä vaihtoon. Uusi Roque ei ole vielä onnistunut syrjäyttämään vuoden vanhaa mallia.