Hyppää pääsisältöön

PELAA RAJATTOMASTI KOLMELLA KENTÄLLÄ - 2020 PELIOIKEUS VAIN 899€!

Espoon Golfseura, Gumböle Golf ja Kurk Golf

SUOMEN LAAJIN PELIOIKEUS – PLAY63 899€!

Kolme kenttää – 63 reikää

Suomen laajin 63 reiän pelioikeus tarjoaa pelaajille vaihtelua, sillä kolme kenttää poikkeavat mukavalla tavalla toisistaan. Espoon Golf tunnetaan kilpapelaajien arvostamana kenttänä, jossa on pelattu useana vuonna Challenge Tourin kilpailua. Gumböle Golf on kuuluisa nopeista kierroksistaan ja uudistuneessa Kurk Golssa pelaat 27-reikäisellä kentällä rennossa ilmapiirissä GoGolf-hengessä.

Kolmen kentän pelipaketti sopii erinomaisesti esimerkiksi Länsi-Helsingissä, Espoossa tai Kirkkonummella asuville. Espoo Golf ja Gumböle Golf sijaitsevat toistensa naapurissa lähellä Kehä III. Kurk Golin on kentiltä matkaa vain noin 20 minuuttia.

Pelaat siis yhteensä 63-reikäistä kokonaisuutta. Pelioikeus on rajoittamaton kaikilla kentillä ja peliajan voit varata kaikilta kentiltä samoin ehdoin kuin kenttien pelioikeuden haltijat.

Osta nyt pelioikeus vuodelle 2020

Suomen laajin pelioikeus on nyt myynnissä kaudelle 2020  hintaan 899€!

Pelaat siis yhteensä 63-reikäistä kokonaisuutta. Kaikki kentät sijaitsevat 20 minuutin ajomatkan päässä toisistaan. Enää ei tarvitse stressata onko kotikentälläsi tilaa viikonloppuna!

Pelioikeus on rajoittamaton kaikilla kentillä ja peliajan voit varata kaikilta kentiltä samoin ehdoin kuin kenttien pelioikeuden haltijat.

Osta pelioikeus tästä!

Miksi Play 63?

Kentät huippusijainneilla!

Kentät sijaitsevat Espoossa ja Kirkkonummella. Kenttien välin pyrähtää autolla parissa kymmenessä minuutissa. Kaikkia kenttiä kykenee pelaamaan vaikka saman päivän aikana.

Kenttiä moneen makuun!

Nyt yhdistät samassa pelioikeudessa Championship- tason Espoon Golfseuran kentän, nopean Gumböle Golfin kaupunkikentän ja Kurkin uudistetun rennon Country Clubin yhteen ja samaan pelioikeuteen. Tuote kelpaa aloittelijasta aina ammattilaiseen kaikille.

Pelaa vapaammin!

Enää et joudu yhtä paljon stressaamaan, onko kentällä tilaa. Jos yhdessä on kilpailu, luultavasti kahdella muulla kentällä on tilaa. Pelaat sitten yhdeksän tai 36 reikää päivässä, voit suunnitella pelisi oman tarpeesi mukaan.

Kuinka ostan pelioikeuden?

Pelioikeuden voi ostaa tästä.

Lisätietoa pelioikeudesta saat golfkenttien infosta.