Hyppää pääsisältöön
Mikko Korhonen avasi vahvasti Lontoossa
Getty Images

Mikko Korhonen palasi tauolta vahvasti: "En ole asettanut uusia tavoitteita loppukaudelle"

Mikko Korhonen pelasi uransa ensimmäistä kertaa Walton Heathin kentällä. British Mastersin avaus oli takuuvarmaa Korhosta, joka oli todella tyytyväinen omaan tekemiseensä.

Mikko Korhonen oli ainoa suomalainen, joka aloitti pelinsä aamupäivällä Lontoon kupeessa sijaitsevalla Walton Heathin kentällä. Korhonen pelasi kentän takaysin tulokseen +1 tehden vain yhden bogin kentän yhdeksännellä. 

Takaysillä peli aukesi ja Korhonen teki kolme birdietä väylillä 1,2 ja 6. Koko päivänä korttiin jäi ainoastaan väylän 18 bogi. 

"Olen todella tyytyväinen. Peli oli läpi päivän varmaa ja hyvää kovassa tuulessa. Kenttä on aika linksmäinen mutta pehmeämmillä pinnoilla. Erityisesti viheriöt pitävät hyvin", Korhonen kertoi. 

Loppukaudella Korhonen aikoo kilpailla tiiviisti. Hän pelaa kaikki kisat joihin mahtuu mukaan. Kauden alun tavoite ei ole vaihtunut tai uusia ei ole asetettu. 

"Edelleen tavoite on mahtua 60 parhaan joukkoon ja finaalikisaan. Voi olla, että nykyiset ansiot jo riittävät siihen, mutta se on vain positiivinen asia. Aion pelata kaikki jäljellä olevat kisat", Korhonen spekuloi. 

Itse Walton Heath on säväyttänyt Korhosta. 

"Tosi kiva paikka. En tiennytkään, että täällä pelattiin Ryder Cup 1970-luvun alussa. Pukkarissa on kuvia siitä ja paljon nostalgiaa. Kentistä on yhdistelty melkoinen cross country, joten tätä kenttää tuskin on koskaan aikaisemmin pelattu tässä kokoonpanossa." 

Kilpailun tuloslistalla Korhonen on tuloksellaan 70 (-2) sijalla 11. Neljä pelaajaa jakaa johtopaikan tuloksella 67 (-5). Mikko Ilonen ja Tapio Pulkkanen ovat juuri käynnistäneet avauskierroksen Walton Heathin takaysiltä.

 

GoGolf suosittelee