Hyppää pääsisältöön
Rory Mcilroyn täytyy saada putti kuntoon jos hän haluaa voittaa suurkisoja
Getty Images

McIlroy ja Day testaavat uutta prototyyppiversiota Spiderista Hawaijilla

Rory McIlroy ja Jason Day ovat harjoitelleet uudella Spiderilla ennen vuoden 2019 ensimmäistä kisaa. Vielä ei ole selvää löytääkö TaylorMaden uusi putteri bägiin itse kisassa.

Rory McIlroy ja Jason Day avaavat kauden 2019 yhtinä ennakkosuosikeista Tournament of Championsissa Hawaijilla myöhemmin torstaina. Molemmat herrat ovat harjoitelleet kisan alla uudella Spiderilla, joka on TaylorMaden suosituin putterimalli. 

McIlroyn malli on viimeistelty kuparin väriseksi. Mallissa on pieniä muutoksia muotoilun ja painojen osalta verrattuna aikaisempaan Spideriin. Rory on kokeillut Spider -mallia kilpailussa vuoden 2017 US Openissa. Sittemmin bägissä on käynyt pienempiä malleteja, sekä anser -mallia olevia blade -puttereita. 

"Olen kokeillut putteria paljon ja leikkinyt sen kanssa. En osaa vielä sanoa käytänkö sitä kisassa, mutta toistaiseksi minulla on aika hyvä tuntuma ja luotto mailaan", McIlroy kertoi. 

Tiistain harjoituskierroksella McIlroyn bägissä oli Spiderin lisäksi TaylorMade TP Black Copper Soto -putteri. 

Jason Day on käyttänyt vuonna 2016 julkaistua punaista Spideria vuodesta 2016. Sittemmin bägissä ei ole käynyt muita puttereita. Tästä johtuen uuden prototyypin otto kisaan ei olisi Daylle niin suuri muutos. Hän on tutustunut kyseisen malliseen putteriin reilusti McIlroyta enemmän. 

GoGolf suosittelee