Hyppää pääsisältöön
Janne Kaske pelaa voitosta Asian Tourin suurkisassa Koreassa
Getty Images

Live-seuranta: Janne Kaske uusii Asian Tourin voitosta Koreassa

Tervetuloa liveseurantaan, kun Janne Kaske uusii Asian Tourin kisan voitosta Koreassa. Tuleeko Suomeen tuplavoitto sunnuntaina?

Ensimmäinen uusintareikä – muista refreshata sivu aika ajoin

Korealainen Taehee Lee avaa keskelle väylää. Janne Kaske svingaa nyt erinomaisesti, vaikka hänellä on ollut pahoja vaikeuksia avausten kanssa päätöskierroksella.

Lee osuu viheriöön, mutta ei pääse ylätasanteella olevalle lipulle. Kaske lyö lähestymisen viheriöstä vasemmalla todella vaikeaan paikkaan päästä lipulle.

Etu on nyt korealaisella, jolla on tosin pitkä putti edessään. Hän on kauempana reiästä, joten lyö ensiksi, vaikka Kaske ei olekaan viheriöllä.

Leellä jää liukas alamäkiputti noin parista metristä, nyt on Kasken vuoro.

Kasken chippi menee pahasti pitkäksi, mutta jää kuin jääkin ylätasanteelle. Kaske juoksee nopeasti merkkaamaan pallon, ettei se valu alatasanteelle.

Putti menee lähelle reikää, joten bogey näyttää varmalta. Lee puttaa nyt voitosta. Ohi menee ja pallo valuu puolentoista metrin päähän. Lee joutuu puttaamaan uudestaan.

Lee puttaa bogiputtinsa ohi ja tekee tuplan. Kaskella voittoputti vajaasta metristä, jonka hän laittaa ohi vasemmalta. Aivan käsittämätön uusinta meneillään.

Ensimmäinen uusintareikä tasataan tuplabogilla, ja pelaajat menevät takaisin 18. reiän tiille.

Toinen uusintareikä

Pelaajat pääsivät takaisin tiille, ja korealainen Lee avaa ensimmäisenä väylän oikeaan reunaan. Kasken avaus päätyy oikealle puiden katveeseen. Etu avausten jälkeen Leellä.

Kasken pallo on puun edessä, eikä suomalainen pääse svingaamaan kunnolla. Hän lyö välilyönnin väylälle.

Lee lyö lähestymislyönnin vajaaksi vasemmalle. Ei mahdoton paikka tehdä tuosta paikasta par.

Kasken vuoro lyödä seuraavaksi. Hän mittaa etäisyyttä lipulle askelmitoin. Matkaa reiälle oli vajaan wedgen verran – lyönti päätyy alatasanteelle. Lee otti alatasanteelta viimeksi neljä puttia.

Kaske puttasi ensin. Matkaa bogiin jäi parisen metriä. Lee chippasi kolmannen noin kolmeen metriin. Uusinta jatkuu, jos Lee puttaa kaksi kertaa ja Kaske vain kerran. Lee puttaa ensin.

Leen par-putti menee ohi. Kaskella on nyt reilu kahden metrin putti jäljellä, joka pitää upottaa, jos hän haluaa jatkaa uusintaa.

Kaske upottaa putin ja Lee upottaa omansa 40 sentistä. Uusinta jatkuu kolmannelle reiälle...

Tuomarit kuitenkin säätävät mittanauhojen kanssa viheriöllä jotain, eikä selostajillakaan ole oikein tietoa, mitä on tapahtumassa. Ilmeisesti reiän paikkaa ollaan vaihtamassa.

Nyt selvisi. Reiän paikka oli liian vaikea – mitä se olikin – ja tuomarit päättivät siirtää reiän paikan kesken uusinnan. Nyt peli pääsee jatkumaan ja pelaajilla on mahdollisuus birdieen hyvällä lyönnillä.

Kolmas uusintareikä

Lee avaa jälleen väylälle, tällä kertaa väylän vasemmalle puolelle. Kaske avaa väylän oikeaan reunaan, mutta karheikkoon. Pallo makaa hiekalla paikatun lyöntijäljen päällä. Harmittavan epäonnekasta.

Taehee Lee lyö ensimmäisen jatkolyönnin, joka päätyy vajaaseen kahteen metriin. Nyt on Kaskella tiukka paikka – tuloksena on raskas osuma ja pallo jää todella pahasti lyhyeksi.

Etu on Leellä, mutta mitä tämä uusinta on näyttänyt, että mitä tahansa voi tapahtua.

Kasken par-putti lähtee vajaasta kolmesta metristä, ja hän laittaa sen ohi, samoin paluu putin. Leellä on kolme puttia voittoon parista metristä. Peli on ohi.

Lee upottaa birdien ja voittaa kilpailun.

Live-seuranta päättyy tähän.

Uusinta katsottavissa suorana Viaplayltä ja Viasatilta