Lindell päässyt kovaan vauhtiin Challenge Tourilla

Oliver Lindell pelaa jännittävää karsintafinaalia.

Oliver Lindell sijoittui jälleen hienosti Challenge Tourilla kärkikymmenikköön. Hän sijoittui Ranskassa pelatussa kisassa seitsemänneksi.

Oliver Lindell osoitti tänään, että pelaa oikealla kiertueella. Tänään 18-vuotias sivusi uransa parasta sijoitusta Challenge Tourilla sijoituttuaan upeasti jaetulle seitsemännelle sijalle Le Vaudereuil Golf Challengessa.

Viikko sitten Sardiniassa hän sijoittui niin ikään seitsemänneksi. Lindell nousee Road to Oman -kisassa jo 43:nneksi. Kiertueen 45 parasta pelaaja saa vahvan kategorian kiertuelle ensi kaudeksi.

”Sain taas tärkeitä ranking-pisteitä, ja muutenkin peli tuntuu hyvältä”, Lindell viestitti tuoreeltaan kisapaikalta.

Team GoGolfiin kuuluvan Lindellin yhteistulos kisassa oli -9 (65-69-70-71).

Rai omaa luokkaansa

Voittaja Aaron Rai oli kisassa omaa luokkaansa. Hänen voittotuloksena oli peräti 18 alle parin, kun toiseksi sijoittunut Tanskan Morten Örum Madsen jäi tulokseen 13.

Rai pelasi tänään vaikeissa olosuhteissa mielettömän hienosti. Hänen tuloksensa tänään oli -5 (66), kun muilla kärkipään pelaajilla oli tänään tekemistä parin alittamisessa. Lindellin tulos oli tänään 71 (par).

”Viimeisen päivän tuuli kovaa, jase piti tulostason aika maltillisena. Rai oli kyllä todella kova tänään”, Lindell kertoi.

Lindell löi tänään ainoastaan kahdeksan griiniosumaa, joten hän pelasi tänään todella hyvin viheriön lähellä. Oman analyysinsä perusteella Lindell näkee, että hänen pitää kehittää erityisesti avauksia.

”Huonot lyönnit ovat edelleen vähän liian huonoja. Tänään oli vaikeuksia lähestymissä, kun tuuli niin kovaa”, hän kertoi.

Lindell odottaa jo innokkaasti kotikisaa

Lindell on nyt pelannut yhdeksän kilpailua, joista tuloksensa on kolme top-10-sijoitusta. Kohokohtia on myös Keniassa pelatussa avauskilpailussa tehty hole-in-one, jonka seurauksena hän voitti henkilöauton.

”Kyllä on hyvät fiilikset. Ei voi muuta sanoo hyvillä fiiliksillä pääsee kotikisaan”, Lindell sanoi.

Seuraavan kerran hän pelaa Challenge Tourilla Vierumäellä, jossa pelataan Vierumäki Finnish Challenge. Kisa pelataan elokuun alussa.

Tapio Pulkkanen lepäsi tällä viikolla. Hän on Challenge Tourin rankingissa neljäntenä. Kilpailun voittanut Aaron Rai siirtyy rankingin kärkeen ja varmisti todennäköisesti paikan ensi vuonna Euroopan Tourilla.