Hyppää pääsisältöön

Kurk Golf

Avoinna
Arkisin
Suljettu
Viikonloppuisin
Suljettu

Tervetuloa pitämään hauskaa!

Kurk on Suomen hauskin golfkenttä

Kenttä: Suljettu kauden 2018 osalta
Range: Suljettu
Lähipelialueet: Suljettu
Klubitalo ja ravintola: Suljettu
Caddiemaster: Suljettu Toimisto auki ma-ke klo 9-14
Autot: Kielletty
 

Lue lisää

Pelituote sinun ehdoillasi

Laitoimme uusiksi koko golfin hinnoittelun! Ja tämäkin on vasta alkusoittoa! Tiedät mitä pelaaminen oikeasti kaudessa maksaa – etukäteen ja kierros kierrokselta. Yksi pelituote on kaikki mitä tarvitset!

Uuno-pelituote pitää sisällään kaikki uudet ja vanhat golftuotteet: se on samalla green fee, pelioikeus sekä sarjalippu. 

Tutustu uudenlaiseen tapaan pelata golfia
 

Kokeile golfia kuukausi 99 €

Oletko jo pitkään miettinyt että golfia pitäisi kokeilla. Kurk Golf tarjoaa Suomen joustavimman ja edullisimman greencard-kurssin ja testipelioikeuden jolla voit pelata  kuukauden rajattomasti ilman että joudut hankkimaan edes omia mailoja. Kaikki tämä vain 99 €/henkilö.

Lue lisää tästä

Play 63 – Suomen laajin pelioikeus

Rajatonta golfia kolmella kentällä – Kurk Golf, Gumböle Golf ja Espoon Golfseura. Kolme kenttää, 63 reikää, loppukausi vain 199€ (99€ alle 30v.)!

Osta Play 63 -pelioikeus tarjoushintaan loppuvuodeksi kaudelle 2018 ja saat ensi vuoden pelioikeuden alennettuun hintaan 849€/kausi (Norm. 899€). 

Lue lisää

Range Butler -palvelu

Range, jolta ei tule kiire kotiin eikä klubille

Nyt lyöntiharjoittelukin on hauskaa ja sosiaalista, eikä pelkkää pallojen koriin lyömistä! Parhaan palvelun rangella viihtymisestäsi huolehtii Range Butler, joka sparraa, innostaa ja palvelee.

Lue lisää Range Butler -palvelusta

Koko Kirkkonummi Golfaa – Kokeile golfia ilmaiseksi Kurkissa

Hohoi, Kirkkonummelaiset! Kirkkonummen Kunta, Hirsala Golf, Kurk Golf ja Peuramaa Golf löivät hynttyyt yhteen ja tarjoavat Kirkkonummen asukkaille mahdollisuuden kokeilla golfia ilmaiseksi kentillä järjestettävissä tutustumistilaisuuksissa. Kurk Golf järjestää Golfin tutustumistilaisuuksia pitkin kesää ja syksyä niin pitkään kuin halukkaita vain riittää.

Lue lisää

Kurk muuttaa käsityksesi klubiravintoloista

Kurkissa ei ole enää kivaa, siellä on hauskaa! Tylsyyden kukistamiseksi uudistimme klubimme ja ravintolamme viihtyisäksi sporttibaarityyliin. Syö, juo, kilistele ja tanssi vaikka pöydällä – rento tunnelma ja maukas ruoka pitävät kynsissään.

Lue lisää

Kurk seura

Kurkilaiset ovat parasta seuraa

Kurkilaiseksi ei synnytä. Sellaiseksi voi liittyä helposti. Tervetuloa Suomen parhaaseen golfseuraan. 

SIIRRY GOLFSEURAN SIVUILLE TÄSTÄ

“Kurk Golf on kehittynyt 30 vuodessa täysipainoiseksi golfkeskukseksi.” — Teemu Tyry 

Phone
Osoite
Kuperkeikantie 20
02550 Kirkkonummi
Suomi