Korhosella kova lopetus – KLM Openin voitto Kiinaan

Mikko Korhonen haki taas hyvän shekin KLM Openista

Mikko Korhosen sunnuntai käynnistyi hitaasti. Lopulta Korhonen sai kuitenkin rahallisesti ja rankingillisesti ison lopetuksen pelaten kilpailun viimeisen tunnin paremmin kuin kukaan muu pelaaja.

Mikko Korhonen oli tehoton sunnuntain ensimmäiset 12 väylää. Tuloksessa +2 kierrostaan ollut Korhonen oli vajonnut jo jatkoonpäässeiden häntäpäähän, kunnes alkoi tapahtua hyviä asioita.

Rahalistan sijalla 47 oleva Korhonen taistelee tiukasti paikasta kauden viimeiseen finaalikisaan Dubaihin ja jokainen euro sekä piste ovat tärkeitä. Korhonen onnistui takomaan viimeisen kuuden reiän jaksoon neljä birdietä, joka nosti sijoituksen kisan päätteeksi 24:nneksi.

Nousua viimeisen tunnin aikana tuli noin 20 sijaa birdieputken aikana.

””Hyvä loppu! Onneksi se lähti lopulta kulkemaan, meinasi jo alkaa ärsyttämään ihan kunnolla. Kroppa oli vähän jäykkänä tänään, enkä pystynyt lyömään riittävän rennosti””, hän sanoi.

”Jostain sain kaivettua loppuun riittävän hyviä lyöntejä, vaikka turhautuminen oli lähellä. Rei’illä 13, 14 ja 15 löin kaikilla lähestymisen lähelle reikää. Vikalla reiällä birdie syntyi kahdella
putilla. Pallo oli aivan viheriön etureunassa ja matkaa oli lähes 25 metriä””, Korhonen kertoi.

KLM Openista Korhosen palkkashekkiin merkataan 18 450 euroa. Pisteiksi ja dollareiksi käännettäessä Race to Dubai -listalle lisätään 21525 pistettä.

Kisan voittoon pelasi yhden lyönnin turvin Kiinan Ashun Wu. Kiinalaiselle voitto oli uran kolmas ja jo toinen Keski-Euroopasta. Uran toinen kolmesta voitosta tuli Itävallasta.