Hyppää pääsisältöön
Kim Koivun upea tulos ei riittänyt kuitenkaan jatkoon Saudi-Arabiassa
Getty Images

Koivu paransi 15 lyöntiä - Korhonen hyvistä asetelmista viikonloppuun

Suomalaisittain Saudi-Arabia on ollut vaikea kohde. Kolme neljästä suomalaisesta sai nimensä perään MC, vain Mikko Korhonen on kohtalaisen hyvissä asetelmissa ennen viikonloppua.

European Tourin Saudi-Arabian osakilpailu jää suomalaisten osalta Mikko Korhosen menestystoiveiden varaan. Korhonen on pelannut tasavahvat kierrokset luvuin 68-69 (-3), jolla jakaa sijaa 26 kun toinen kierros on vielä kesken. 

Korhosen toinen kierros oli hyvin tasainen. Kolme birdietä ja kaksi bogia nostivat asetelmia muutamalla sijalla. Kärkikymmenikköön on matkaa tällä hetkellä vain kaksi lyöntiä. 

Sen sijaan Kim Koivu (+5), Tapio Pulkkanen (+5) ja Kalle Samooja (+6) voivat halutessaan siirtyä liberaalimpiin kohteisiin viettämään viikonloppuaan. Kim Koivu teki todennäköisesti ainakin oman ennätyksensä kisoissa. Torstain ja perjantain tulokset olivat 80-65, joten eroa kahden päivän välille tuli käsittämättömät 15 lyöntiä. 

Kisan kärjessä on Dustin Johnson, joka on pelannut tulokset 68-61 (-11). Maailmanlistan kolmonen johtaa kisaa kolmella lyönnillä ennen Zander Lombardia ja Haotong Li:ta

 

GoGolf suosittelee